Du kan altid søge ind på uddannelsen til Personvognsmekaniker.
Vi starter hold i januar og i august. Du melder dig til via optagelse.dk.

Personvognsmekaniker (EUD Tech)

Studieliv

På College30 vil vi gerne skabe et godt socialt miljø for vores elever. Det betyder, at vi alle skal være med til at udfylde de rammer, vi har skabt på skolen.

Vi er mange fagretninger og elever samlet på flere adresser, så vi skal alle have respekt for den forskellighed, der er til stede.

For det er der nemlig også muligheder i - gennem samarbejde, tværgående relationer, mødet i kantinen og på mange andre måder kan vi bruge hinanden i det daglige.

 

Vi tilbyder derfor, at du kan bo på skolens Elevhus. Her bor du sammen med andre, der også er ved at tage en uddannelse.

Her har alle mulighed for at være sammen efter skole og bruge skolens faciliteter, som tv-stue, spillerum og torsdagsbar. Læs meget mere om Elevhus og mulighederne her

Hvordan var din første dag på College360? "Den var fin. Det var en rar følelse, at jeg kendte det fra sidste år, hvor jeg gik på 10Tech."
Frederik
Alex Bach Thygesen er én af de elever, der har valgt at bruge en lørdag på at fortælle om sin erfaring med uddannelsen som karosseritekniker.

Alex er i lære hos firmaet Burgaard-Sørensen i Varde, men er i øjeblikket på Hovedforløb 2 på College360. ”Jeg valgte at tage en erhvervsuddannelse, fordi jeg er typen, der ikke kan sidde stille. Jeg er rigtigt glad for at have valgt uddannelsen til karrosseritekniker, da man har et stort ansvar for bilejerens sikkerhed”.