Vi tænker internationalt

Som Business elev får du mulighed for at opleve verden gennem studieture.

Alt efter hvilket uddannelsesforløb du går på, vil der være forskellige muligheder, f.eks.:

Studieophold i USA - EUX

I løbet af din EUX-uddannelse får du mulighed for at deltage i en studietur til USA. Studieopholdet varer 2,5uger, hvor du oplever storbyen New York, Oklahoma City og byen Seminole i Oklahoma, hvor du går på Seminole State College i Oklahoma. Her vil du både opleve hvordan det er at bo på et amerikansk college, og komme på homestay i en familie.

Du oplever den amerikanske kultur på tætteste hold og ser kontrasterne mellem storbyernes hektiske erhvervsliv og collegelivet i den sydlige centrale stat Oklahoma. Du får mulighed for at opleve collegelivet, som en amerikansk studerende, da du bliver en del af forskellige aktiviteter såsom sportsaktiviteter, undervisning, samt sociale aktiviteter som ”American dinner”.

 

Studieophold og erhvervspraktik i Brighton - EUD

Som EUD GF 1 elev tager vi på praktikophold i Brighton i to uger. Du bliver indkvarteret privat sammen med en klassekammerat, og arbejder som praktikant i lokale detailbutikker og handelsvirksomheder. Praktikopholdet er en integreret del af EUD-forløbet og har til formål at styrke dine sproglige kompetencer samt give dig en forståelse for de kulturelle forskelle i detailbranchen. Du vil samtidig opleve London, hvor vi ser på storbyens seværdigheder, de nyeste butikstrends og fornemmer det pulserende storbyliv.