EUS nu også ONLINE

Online forløb - Business

Studieliv

Derfor arrangerer vi hvert år introduktionstur for alle nye elever, hvor vi bl.a. arbejder med teambuilding. På den måde lægges fundamentet for et godt studiemiljø, hvor du kan trives og få det bedste udbytte af undervisningen.

Elevrådet arrangerer regelmæssigt elevfester, og der er mulighed for at deltage i fredagscafé.

Brug skolen i fritiden
Når dagens skema er slut, har du stadig mulighed for at være på skolen, uanset om du vil læse lektier eller bare hygge.

Skolen i centrum
Skolen ligger midt i byen, tæt ved både bus og tog. Dermed er vi også tæt på de butikker og kontorer, som vi samarbejder med i forbindelse med forskellige undervisningsforløb og projekter.

Elevråd
College360 vægter dialogen med elevrådet højt. Skolen tilstræber at have den bedst mulige kommunikation til elevrådet.

Elevrådet og afdelingens uddannelseschef mødes derfor til faste møder en gang pr. måned, og elevrådsformanden og uddannelseschefen mødes efter behov.

Fedt studiemiljø
Skolens områder er indrettet, så du har mulighed for at læse lektier, få vejledning, lave gruppearbejde eller bare hænge ud med vennerne i hyggekrogene. Du kan også spille bordtennis, bordfoldbold, pool og flere andre spil.

 

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre? ”Det er helt klart de nye venner, jeg allerede har fået. Jeg mødte hurtigt nogle piger, jeg begyndte at snakke med, og som jeg allerede føler, at jeg har kendt flere år.”
Alba
Det [bedste] er helt klart de nye venner, jeg allerede har fået.

Jeg mødte hurtigt nogle piger, jeg begyndte at snakke med, og som jeg allerede føler, at jeg har kendt flere år. /Alba, EUX Business