Nyheder omkring byggeriet på Bredhøjvej

2019

Februar

 

Januar

Byggeriet er stadig i fuld gang og der går 100 håndværkere på byggepladsen.

Den store gule kran, som længe har været fast inventar på pladsen, er blevet færdig med beton elementerne og er nu draget videre til nye projekter.

Der gøres nu klar til opsætningen af vinduerne i studieboligerne, og hvis du kører på Bredhøjvej så kan du se, at der snart er lukket af med glas ved hovedindgangen.

Når taget er helt tæt og færdigt over autolak afdelingen, så kan der støbes gulve derinde, hvis du kigger ind så kan du se hvor de 8 nye kabiner skal være, og se den 9 som er placeret i et farvelab.

Inden længe så lukkes mekaniker og karrosseri afdelingerne af, og så sættes der varme på i de afdelinger.

I uge 6 kommer der linoleum på i teorilokalerne i det afsnit, hvor Hotel og restaurant og det merkantile område skal være. Efterfølgende så vil sprinkler og armaturer også opsættes.

Der sker hele tiden noget nyt i de forskellige afsnit af byggeriet.

Til vores Åbent hus arrangement den 19. januar var der mange glade gæster, som udtrykte deres begejstring over bygningen.

Her i januar måned har der også været mange rundvisninger med elever, hvor af største delen af dem skal over og have deres næste skoleforløb i det nye byggeri. Så nu begynder det også at gå op for eleverne hvilken unik skole de bliver en del af, og som en af eleverne sagde: det bliver LÅGSUS

 

 

2018

26.11.2018

Lige nu sættes der fliser op, der males vægge, installeres EL og støbes gulve. Der isoleres, der monteres ovenlys, der bygges lette vægge og der opsættes betonelementer. Kort sagt: der er travlhed på byggepladsen, og det kræver sit håndværk!

På de to øverste etager skyder studieboligerne nu frem. De er klar til indflytning i december 2019.

Fun fact: Vidste du, at vi sorterer alt affald direkte på byggepladsen? Det gavner miljøet og giver en besparelse på kr. 160.000,-

Uge 42 (2018)

Der er 100 håndværkere på byggepladsen og de er i gang med rigtig mange projekter.
Der støbes fundamenter til auto afdelingen, der monteres betondæk fra tømrer til smede afdelingen, samt der er svejsning af TT tagbjælker. Indvendigt er der opsætning af fliser, start af malerarbejde samt der trækkes kabler.

  • Ved du at der skal trækkes 55 km installationskabler i denne nye bygning?

Vi har åbnet vores besøgscenter, hvor du kan få indblik i vores fantastiske byggeri af fremtidens erhvervsskole. Er I en gruppe, forening, der også ønsker en rundvisning så kontakt os.

  • Vi vil gerne vise og fortælle dig hvilken imponerende bygning og hvilket unikt studiemiljø College360 kan tilbyde, så kom til Åbent hus d. 19. januar 2019.

Ved du, at den første afdeling hotel og restaurant flytter ind i sommeren 2019?

26.09.18 Rejsegilde

28.09.18 Det startede som en tegnekonkurrence