Vi kommer hele vejen rundt og tilbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser

EUD Tech
EUD Tech
EUD Tech er erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri, transport, fødevarer, service og oplevelser.
EUD Business
EUD Business
EUD Business er erhvervsuddannelser inden for butik/detail, handel og event.
EUX Tech
EUX Tech
EUX Tech er erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri, transport, fødevarer, service og oplevelser + fag på gymnasialt niveau.
EUX Business
EUX Business
EUX Business - den erhvervsfaglig studentereksamen, hvor du tager både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse på samme tid.
HTX
HTX - Teknisk Gymnasium
HTX - Teknisk Gymnasium giver adgang til flere videregående uddannelser og sikrer dig høj jobsikkerhed og gode karrieremuligheder. Uanset studieretning arbejder vi med innovation og projekter og altid med konkrete problemstillinger, der kræver både logisk sans og kreativitet, så du er klar til de videregående uddannelser.
HHX
HHX - Handelsgymnasiet
HHX - Handelsgymnasiet er en oplagt mulighed for dig, der ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil. En HHX uddannelse giver dig adgang til videregående uddannelser på universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier.
2500+
Studerende
College360 er meget mere end en skole – hos os smelter uddannelse og fritid sammen i et åbent og fleksibelt miljø, som lever 24/7.
50+
Studieretninger
Vi har elever på mange forskellige uddannelser både på erhvervsuddannelserne, på de gymnasiale uddannelser og på efteruddannelse.
270+
Medarbejdere
Vi styrker elevernes kompetencer gennem inddragelse i den daglige undervisning, studieture, udveksling, talentforløb mv.
Elevhuset – bo på skolen under din uddannelse
Som elev eller kursist på College360 har du mulighed for at bo i vores Elevhus. Læs mere om, hvordan du søger værelse og bliver en del af et aktivt studiemiljø.
Overvejer du 10. klasse?
Vi målretter din 10. klasse mod din ungdomsuddannelse inden for erhvervsuddannelse.
Har du brug for hjælp?
Her kan du få kontakt med vores studievejledere, finde information om adgangskrav og tilmelding eller læse mere om vores brobygnings- og introduktionskurser.
Praktik i udlandet
Et praktikophold i udlandet styrker dine faglige og personlige kvalifikationer og kan være med til at give dig et forspring på arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet.
Internationalisering
På College360 er internationalisering en integreret del af den daglige undervisning, og langt de fleste fag beskæftiger sig med internationale forhold uan­set studieretning. For at styrke dine sproglige kompetencer og sikre dig en dybere forståelse af kultur, fremmede markeder og økonomi kommer du under din uddan­nelse på flere studieture og studieophold. Læs mere under de enkelte uddannelser.
For virksomheder
Her kan du finde information om, hvordan du får en elev/læring og om efteruddannelse for dine medarbejdere. Det er lettere end du tror.
Efteruddannelse og kompetenceudvikling
Kompetence360 byder alle velkommen. Uanset om du er en stor eller lille organisation, jobsøgende, leder eller medarbejder. Vi leverer kurser og uddannelser til det enkelte menneske, der ønsker udvikling og et godt arbejdsliv.
Kompetence360

Her finder du nyhederne fra College360.

Du kan vælge at se alle eller den enkelte uddannelses nyheder.

  • Vis alle
  • College360
  • EUD Tech
  • EUX Tech
  • HHX
  • HTX
  • EUD Business
  • EUX Business
College360
19.januar 2019
Stor interesse for erhvervsrettede uddannelser

Lørdag den 19. januar 2019 slog College360 dørene op til Åbent Hus. For første gang kunne interesserede elever og deres forældre på samme dag få indsigt i de mange muligheder, skolen tilbyder med både tekniske og merkantile uddannelser på s…

College360
10.januar 2019
Talentelever fra College360

Talentelever fra hele Region Midtjylland var torsdag d. 10. januar samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.

Akademiet for Talentfulde Unge er et samarbejdsprojekt me…

College360
03.januar 2019
College360 gearer sig til fremtiden

Erhvervsskolerne i hele landet har siden 2015 oplevet nedgang i finanslovsbevillingerne og elevtal. Hos College360 medfører dette et besparelsesbehov på lønsummen for at få balance i driften og geare skolen til fremtiden gennem den strategi…

College360
21.december 2018
Juleferie

College360 ønsker alle glædelig jul og godt nytår! 🎅🎄 Vi glæder os til 2019 sammen med jer 💫
Vi går på juleferie den 21. december kl. 15 og er tilbage på skolen til at hjælpe den 2. januar 2019 kl. 08.00

Vil du i gang med en uddannelse i…

HTX
18.december 2018
Vingummi på skemaet

På HTX arbejder man altid meget projektorienteret. Det gælder også, når de har studieområde-projekt, hvor 2.års-eleverne har fået dette oplæg til projektet:

”I er efterkommere af de overlevende efter den store atomkrig. Verden ligger i rui…

EUX Business
14.december 2018
College360 genoptager samarbejde med amerikansk college

Efter nogle års pause har skolen igen indgået en samarbejdsaftale med Seminole State College i Oklahoma om gensidig udveksling af studerende for at fremme kulturforståelsen mellem de to lande.

Aftalen betyder, at College360 to gange om åre…

HTX
11.december 2018
Silkeborg Kommune bruger ide fra HTX'ere

Hvert efterår afholder 2. årgang på HTX Innovationsdøgn, hvor eleverne i grupper skal komme med et bud på en løsning til de udfordringer, som de deltagende virksomheder står over for. 

I år deltog Lagkagehuset, Hvidtved Larsen, Regions hos…

College360
26.november 2018
Nyt fra byggeriet

Lige nu sættes der fliser op, der males vægge, installeres EL og støbes gulve. Der isoleres, der monteres ovenlys, der bygges lette vægge og der opsættes betonelementer. Kort sagt: der er travlhed på byggepladsen, og det kræver sit håndværk…

EUD Tech
21.november 2018
To Karrosseriteknikere vandt

Simon og Andreas har netop kvalificeret sig til SkillsDenmark - DM i Skills for Karrosseriteknikere 🎉💪💫
7 deltagere har kæmpet i at adskille, svejse og slibe bildele hele dagen, men der var desværre kun plads til to vindere i dag, selvom …

HHX
20.november 2018
Finale i DM i Nationaløkonomi på CBS i København

College360 deltog fredag i finalen i DM i National Økonomi med 3 grupper, hvor de konkurrerede mod 50 andre vindergrupper fra andre skoler.

Arrangementet fandt sted på Copenhagen Business School, og deltagerne konkurrerede om komme med det…

College360
19.november 2018
Ulla og Landsholdene

Man kommer ikke sovende til den rolle, faglærer Ulla Pedersen har på både Juniorkokkelandsholdet og Kokkelandsholdet, for der er virkelig mange ender, der skal mødes for at få dem til VM i Luxemburg, hvor de er på vej hen. Menu-udtænkning o…

College360
12.november 2018
Erhvervsuddannelsesmesse og Bymesterskabet i Skills

I onsdags afholdt vi et brag af en erhvervsuddannelsesmesse.  

Her kan du se alle de uddannelser, man kunne opleve og prøve af til messen. Nåede du ikke forbi? Fortvivl ikke - du kan altid komme og besøge os!  

 

College360
07.november 2018
Erhvervsuddannelsesmesse blev stor succes

College360 og SOSU Østjylland havde sammen skabt de bedste rammer for unge i Silkeborg til at blive klogere på deres kommende ungdomsuddannelsesvalg, da vi sammen slog dørene op til et uddannelsemekka i JYSK Park 7.november 2018.

Her kom o…

EUX Tech
01.november 2018
College360 og Jyske Bank laver street food

College360 og Jyske Bank laver street food 

Da medarbejderne i Jyske Banks kantiner i Silkeborg torsdag den 1. november gik til frokost blev det end noget anderledes oplevelse, end de havde forventet, da imponerende flotte street food-tru…

College360
31.oktober 2018
Nyt tiltag: Stor erhvervsuddannelsesmesse i Silkeborg

Byens erhvervsuddannelser slår for første gang dørene op til et kæmpe uddannelsesmekka for Silkeborgs 8., 9., og 10. klasser, og deres forældre i Jysk Park den 7. november 2018.

Uddannelsesmessen er blevet til i tæt samarbejde med Silkebor…

HTX
31.oktober 2018
Innovation og udvikling i et døgn

Teknisk Gymnasium Silkeborg afholder igen i år Innovationsdøgn for elever og lokale virksomheder. Det sker fra i morgen torsdag den 1. november til fredag den 2. november, hvor der ikke bliver plads til meget søvn, da virksomhederne står kl…

EUD Tech
18.oktober 2018
Smed fra College360 er regionens bedste

Rasmus Salling fra KSN Industri i Bjerringbro har vundet Regionsmesterskabstitlen 2018 for smede og skal derfor til DM i Skills 2019 i Næstved fra 4.-6. april 2019.

Rasmus Salling dystede mod fem andre dygtige smede fra regionen om to adg…

EUD Tech
16.oktober 2018
Smed i kamp til Regionsmesterskab

Smede-elev Rasmus Salling er lige nu til Regionsmestet i Randers, hvor han kæmper med andre elever fra regionen omen billet til DM i Skills 2019. I morgen ved 16-tiden ved vi, om det er Rasmus, der løber med sejren og billetten til DM for e…

College360
14.oktober 2018
Sol over College360

Under byggeriet af fremtidens erhvervsskole i Silkeborg får vi også store og smukke oplevelser, som her, da Elevhuschef og medarbejder i byggeprocessen, Annette Ottosen, var tidligt oppe og tog dette billede af solen, der står op over Colle…

EUD Tech
17.oktober 2018
Tech Design vs. Jorn

Eleverne på Grundforløb 1 Tech Desgin har i deres temafag været på tur til Museum Jorn, hvor de har arbejdet med nogle af hans teknikker. Heriblandt modifikationer, hvor de selv skulle lave deres eget maleri. 

EUD Tech
12.oktober 2018
Smedens pølsevogn

Først lavede han en karrusel på hovedforløb 2, så en pølsevogn på hovedforløb 3 – Rasmus Krogh Nielsen er muligvis i gang med at bygge en helt forlystelsespark. Han er nu færdig med hovedforløb tre og må i tænkeboks over, hvordan han kan to…

HHX
12.oktober 2018
HHX'ere til Revolution i Aarhus

3e besøgte Kvindemuseet i Aarhus og brugte eftermiddagen på at undersøge kønsrollerne i 1800tallet. De arbejdede med mode og skønhedsidealer, opdragelse og uddannelsesmuligheder, kærlighed, ægteskab og seksualmoral. Eleverne skal arbejde vi…

EUD Tech
12.oktober 2018
Skills for Autolakerere

INVITATION TIL KONKURRENCE

Alle Autolakerere, både lærlinge og færdiguddannede, der har lyst til at konkurrere i håndværket, inviteres til at tilmelde sig DM i Skills i Næstved 4.-6. april 2019, hvor op mod 50.000 besøgende vil komme forbi…

EUD Tech
08.oktober 2018
Midtjyske vindere kåret

Igen i år afholdt Hotel og Restaurant på College360 Midtjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever. I alt dystede 10 kokke og 7 tjenere mod hinanden i de klassiske discipliner i køkken og restaurant i løbet af dagen.

Kokkene serverede udsø…

EUD Tech
05.oktober 2018
Midtjysk Mesterskab 2018

Konkurrencen er for de elever på Hotel og Restaurant, der ønsker at udvikle sig fagligt, blive bedre til at arbejde under stort mentalt pres og dermed opleve, hvordan man reagerer i en presset konkurrencesituation – for hvem ved, måske er M…

College360
04.oktober 2018
PRAKTIKPLADSGARANTI - et vigtigt budskab!

Fokus har været at sende et klart signal til især unge om, at vi nok skal sørge for at de kan få en erhvervsuddannelse og dermed kan blive tilknyttet en virksomhed som elev.

Virksomheder og kommune bakker op.

I min dialog med mange virkso…

HTX
04.oktober 2018
Destination: London

Studieturen for 2.X bød i år på en tur til London, hvor der blandt andet blev plads til en tur forbi virksomheden Simcorp, som er en yderst professionel virksomhed.

Simcorp har hovedkontor i København og er førende inden for økonomisysteme…

EUD Business
03.oktober 2018
EUD 1C Business har haft besøg af Max Early fra Internship in Brighton.

Max har været på besøg for at interviewe eleverne fra EUD 1C i forbindelse med deres forestående praktik i Brighton i slutningen af november.

Eleverne rejser til Brighton 25.november og skal i 14 dage være i praktik inden for detailområdet…

EUD Tech
28.september 2018
SVENDEAFSLUTNING: kokke og tjenere

Bagerste række fra venstre (stående):
Faglærer Kathrine Ottosen
Nicklas Jensen, Kokken Ud af Huset, Horsens
Marcus K. Angaard, Restaurant Arthur, Viborg
Nicolai Tranemose, Viden Djurs, Grenaa
Nicklas F. Vestergaard, Restaurant Martino, Århus
Je…

EUX Tech
25.september 2018
EUX'ernes felttur

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men som EUX’er laver man andet end at sidde i klasselokalet og lytte på læreren. Som billederne her vidner om, så er der en masse sjov og fællesskab i klassen. Her kaster vi den tilbage…

College360
26.september 2018
Rejsegilde

Den 17. august 2017 tog vi 1. spadestik til fremtidens erhvervsskole. Vi er nu i september 2018 nået til endnu et højdepunkt i projektet – rejsegildet den 26. september 2018. Vores officielle indvielse er sat til den 20. januar 2020.

Først…

College360
27.september 2018
Det startede med en tegnekonkurrence

Det startede med en tegnekonkurrence, og til rejsegildet d. 26. september 2018  kunne der endelig kåres en vinder.

70 børn under 12 år indsendte deres tegning i konkurrencen om at tegne verdens bedste skole.

Det var en rigtig svær opgave …

EUD Tech
27.september 2018
Portræt af en vinder

Karrosseriteknikerelev modtager pris

Kasper Geraae på 27 år, der bor i Hjørring, arbejder som Karrosseritekniker hos NOVABIL A/S i Brønderslev efter han for godt et år siden blev færdigudlært fra College360 i Silkeborg. Kasper er indbegre…

EUD Tech
26.september 2018
PRESSEMEDDELELSE: Elev fra College360 modtager pris

Det er Karrosseritekniker Kasper Geraae fra Hjørring, der torsdag den 27. september 2018 drager til Den Sorte Diamant i København for at modtage Metalindustriens Lærlingepris 2018.

Velfortjent hæder
Metalindustriens Lærlingepris, der i år u…

College360
24.september 2018
Legat til College360

Onsdag den 19. september havde College360 besøg af Silkeborg Håndværkerforening. Besøget bød blandt andet på en tur indenfor i det imponerende byggeri af fremtidens erhvervsskole på Bredhøjvej. Her viste Elevhuschef Annette Ottosen, byggele…

HTX
12.september 2018
Piger i naturvidenskaben

Girls’ Day in Science: Teknisk Gymnasium på College360 inspirerede piger til fremtid med science, design og teknologi.

60 piger samledes den 12. september 2018 på Teknisk Gymnasium på College360, hvor temaet for den særlige skoledag var pi…

EUD Tech
12.september 2018
2 kokke og en tjener udtaget

Kokkeeleverne Marie og Marc samt Tjenerelev Rasmus er begge gået videre til bruttotruppen til næste års World Skills i Kazan.

Udtagelsen foregik på Hotel- og restaurantskolen, hvor de håbefulde elever blev udsat for en række discipliner, s…

College360
10.september 2018
College360 mindsker madspild

Onsdag den 12. september kl. 17 inviterer Stop Madspild Silkeborg og College360 hele 125 gæster til en udsøgt trerettersmenu, som primært er sammensat af såkaldte skraldede råvarer. Det er råvarer, som Stop Madspild Silkeborg har indhentet …

HTX
10.september 2018
Girls Day in Science 2018

60 piger samles den 12. september 2018 kl. 8.30 - 14.30 på Teknisk Gymnasium på College360, Kejlstrupvej 87, indgang A, hvor temaet for den særlige skoledag er piger i den naturvidenskabelig verden.  

Pigerne fra 8. klasse på Th. Langs, V…

EUD Tech
05.september 2018
Skarpe Skills

I dag afholdt Autolakererne første for-træning til det næste års Skills-konkurrencer, som er DM i Skills i Næstved i april 2019 og World Skills i Kazan i august 2019.

Frederik Hansen, Amanda Petersen, Lasse Møller, Nikolaj Olsen og Philip …

HTX
05.september 2018
HTX’ere til Regionsmesterskab i Teknologi

Onsdag den 5. september drager otte elever plus to lærere fra HTX og HHX på College360 til Learnmark i Horsens, hvor de skal deltage i Regionsmesterskabet i Teknologi og Erhvervscase. Her dyster de mod andre elever fra regionen i kreative o…

HHX
05.september 2018
HHX’ere til Regionsmesterskab i Erhvervscase

Onsdag den 5. september drager otte elever plus to lærere fra HTX og HHX på College360 til Learnmark i Horsens, hvor de skal deltage i Regionsmesterskabet i Teknologi og Erhvervscase. Her dyster de mod andre elever fra regionen i kreative o…

College360
03.september 2018
Dronningen kommer…

Eleverne på Bindslevs Plads fik i dag et ekstra frikvarter og stod klar med flag, da HKH Dronning Margrethe kom forbi College360 på karetturen gennem Silkeborg på vej til Museum Jorn.

EUD Tech
29.august 2018
Det Danske Junior Kokkelandshold afholdt prøvemiddag på College360

Tirsdag dannede Hotel og restaurant rammen om en særlig begivenhed, da det Danske Junior Kokkelandshold afholdt prøvemiddag på College360, som en del af deres træning frem mod VM 2018 i Luxemburg. Den overdådige middag til de 75 særligt ind…

College360
29.august 2018
Hør hvad vores nye elever siger....

Vi har været ude og få en snak med et par af vores nye elever for at høre, hvordan deres start på College360 har været. Her kan du læse, hvad de havde at berette. 

Alba, EUX Business

Hvordan var din første dag på College360? ”Den var rig…

HHX
29.august 2018
Er du talentfuld?

Er du talentfuld? Vil du gerne lære nyt og udfordre dig selv? Hvis ja, så er Akademiet for Talentfulde Unge måske noget for dig. 

På College360 har vi et unikt tilbud i form af Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), til de elever, der gerne…

HHX
29.august 2018
Vi deltog i snakken med Macron og Løkke

Da Macon og statsministeren blev live-streamet den 28.8 fra Det Kongelige Bibliotek til en række biblioteker landet over bidrog Cecilie i 2i til at sætte politisk dagsorden, stærkt gået !

Lærerne Cille, Laila, Dan og Birgit havde deres kla…

HHX
28.august 2018
Virksomhedsbesøg hos CoreOne

CoreOne’s administrerende direktør, Peter Flaskager Laursen, har igen i år taget imod elever fra Handelsgymnasiet med åbne arme, da HH3D og HH3E i eftermiddag besøgte virksomhedens hovedkontor som led i deres undervisning i Virksomhedsøkono…

HHX
28.august 2018
Til politisk topmøde med HHX

Den franske præsident Emmanuel Macron besøger tirsdag d. 28.8 kl 15.40 - 17.00 Den Sorte Diamant, hvor han og statsminister Lars Løkke Rasmussen vil være i Q&A dialog med danske studerende om Europas fremtid, hvor Lykke Friis er moderat…

HHX
13.august 2018
Skolestart

Selvom det regnede lidt, var stemningen i top, - alle glade og de fleste lidt spændte.

Efter fællesorientering i auditoriet mødtes klasserne i stamlokalerne, blev vist rundt på skolen og havde en masse ’lære hinanden at kende-aktiviteter…

HTX
10.august 2018
HTX’ere repræsenterer Danmark i Mexico

Alexander Førgaard Nielsen, Frederik Broni Rasmussen, Rasmus Hebsgaard fra 3.Z og Jakob Lykke fra 2. YZ fra Teknisk Gymnasium på College360 udgør det eneste danske hold i robotkonkurrencen.

Robotter i fremtiden

De fire elever har brugt to…

HTX
25.juni 2018
Årets første HTX-studenter

Årets første HTX-studenter

For Anton Kiel Kviesgaard, Amalie Ranthe Filtenborg og Christian Prip Johansen er dagen i dag den dag, de har ventet på i tre år: den sidste eksamen bestået – med tre flotte 10’taller – og huen er kommet på som b…

College360
21.juni 2018
Silkeborg Kommune hylder College360 elever

I dag har 5 ud af 10 elever været på Silkeborg Kommune for at hilse på Borgmester Steen Vindum, som gerne ville hylde de elever, der har vundet konkurrencer i deres fag. De er så mega seje (også dem, der ikke kunne deltage i dag)

På billed…

EUD Tech
22.juni 2018
Mekanikere på jomfrutur

Da ni Personvognsmekanikere fra College360 i går bestod deres svendeprøve med et flot snit på 8,6, skulle det fejres på en helt særlig måde, som de fleste nok forbinder med en anden gruppe her i juni: køretur med musik, kolde øl og god stem…

College360
10.april 2018
Topresultater til DM 2018

3 x guld og 1 x bronze – College360 er på toppen!

Det var under dette års fødevaremesse FoodExpo i MCH i Herning, at man afviklede en række konkurrencer med støtte fra College360, som styrede hele maskinrummet ude bag køkkenerne og restaur…

College360
11.juni 2018
Ny bestyrelse for College360 ser optimistisk på fremtiden

Ny bestyrelse for College360 ser optimistisk på fremtiden
Der blev den 8. juni 2018 afholdt konstituerende bestyrelsesmøde på College360, hvor en enig bestyrelse valgte Peter Stampe til formand og Viggo Thinggaard til næstformand. Det nye fo…

EUD Tech
20.maj 2018
Murerne skal på udstilling!

Eller det skal de murstensskulpturer, de laver efter Per Kirkebys tegninger fra 1977. Det er Museum Jorn, Silkeborg, der til efteråret udstiller den nyligt afdøde kunstners flotte værker i udstillingen ”Maskiner for lys og skygge”.

Som I k…

EUX Business
19.marts 2018
EUD/EUX Business i USA

Efter 16 dages studieophold i USA er 22 elever og 2 undervisere fra EUD/EUX Business nu hjemvendt til hverdagen på College360.

Opholdet har rummet storslåede storbyoplevelser i Washington D.C. og Oklahoma City samt det autentiske collegeli…

HHX
19.april 2018
Virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS

Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.

Som led i undervisningen var eleverne på besøg på Core One’s hovedkontor i Ikast. Salgschefen Henrik og praktikanten Marc gav først en rundvisn…

EUD Business
19.marts 2018
Tæt samarbejde med lokale virksomheder

På erhvervsuddannelsen på College360 får eleverne takket været et nyt koncept en unik mulighed for at afprøve teori i praksis i tæt samarbejde med lokale virksomheder.

College360 starter fra i 2017 et nyt undervisningskoncept på EUD Butik …

HTX
01.marts 2018
En stolt George Mohr vinder

17 årig Rasmus Hebsgaard er stolt af sig selv og det har han alt mulig grund til at være for han er blandt de kun 41 vindere af Georg Mohr konkurrencen i Danmark. Georg Mohr-konkurrencen blev grundlagt i 1991 og er en matematik-konkurrence,…

EUD Tech
02.marts 2018
En kok i verden

- han ville være kok og den bedste af slagsen. Og hvordan bliver man det? Man udfordrer sig selv. Og det har Henrik i den grad gjort ved at tage en del af sin læretid på Barrafina, en yderst populær tapas-restaurant i London, hvor der dagli…

College360
01.marts 2018
Akademiet for talentfulde unge 2018

Talentelever fra hele Region Midtjylland var i januar samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.

College360 har i år 7 elever, som er blevet optaget på Akademiet for…