Gymnasieelever fra hhx på Bindslevs Plads

Boom i antallet af ansøgere til Handelsgymnasiet

Nyheder | Boom i antallet af ansøgere til HHX

20 mar. 2024

HHX

For fjerde år i træk oplever Handelsgymnasiet Silkeborg, College360 en stigning i antallet af ansøgere.

Igen i år oplever Handelsgymnasiet Silkeborg en markant stigning i antallet af ansøgere med hele 403 mod de 337, der sidste år søgte om optagelse på skolen.

Rektor Jens Ditlev Hansen er glad for udviklingen, og forklarer den med, at Handelsgymnasiet efterhånden er solidt fastforankret i byen og i de unges bevidsthed, og han mener, at det er udsigten til en praksisnær uddannelse, der lokker de mange unge til.

Det er regionen, der fastlægger kapaciteten og fordeler ansøgerne på landets gymnasier, og derfor får skolen først i maj besked om hvilke elever, der kan tilbydes en plads.

Disse elever vil modtage et reservationsbrev den 7. maj 2024, hvori det fremgår, at der er reserveret en plads til dem på Handelsgymnasiet Silkeborg, hvis de opfylder betingelserne for optagelse. Herefter vil eleverne få besked om endelig optagelse sidst i juni måned.

HHX

30 apr. 2024

Handelsgymnasiet inviterer til dimission og Les Lanciers

Kære 3.g elever og forældre. Vi vil gerne invitere jer til dimission og Les Lanciers i Jysk Arena hal A. Lørdag, den 29. juni 2024

HHX

23 apr. 2024

Har du søgt optagelse på Handelsgymnasiet Silkeborg til august?

Har du tilmeldt dig HHX efter sommerferien og venter du på svar omkring din optagelse, så er der snart nyt på vej til dig.

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.