Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært

Så har vi kurset der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler, og som det offentlige og private arbejdsmarked efterspørger. Vi arbejder sammen med virksomheder og leverer virksomhedstilpasset kompetenceudvikling, der giver bedre resultater på bundlinjen.

Er du kursist på et AMU kursus og er i arbejde, skal du eller din virksomhed tilmelde dig via www.efteruddannelse.dk. Det er også her, du eller din virksomhed skal søge om VEU godtgørelse. Du kan læse meget mere om dette under Arbejdsmarkedsuddannelser. Er du ikke i arbejde, skal du have en aftale med dit jobcenteret og/eller din A-kasse om deltagelse.

 

For at kunne byde dig velkommen vil du efter din tilmelding modtage et velkomstbrev, hvor vi fortæller dig om alle de praktiske forhold omkring dit kursusforløb. Modtager du ikke et velkomstbrev, vil din virksomhed på anden vis sørge for, at du får ovennævnte informationer inden kursusstart.

Vi vil samtidig oplyse dig om praktiske forhold som parkering på det sted, hvor kurset afvikles, og om du skal bruge P-billet. Du vil også få oplyst, om kurset er med eller uden forplejning. Er forplejning ikke inklusiv, vil vi altid sørge for, at det valgte kursussted har en kantine og et køleskab til din eventuelle medbragte mad. Vi bor på Bredhøjvej 8, Silkeborg, som blandt andet har gratis parkering og gode kantineforhold.

Der er mulighed for at modtage tilskud til deltagerbetalingen, løntilskud og til udgifter til transport, ophold og undervisningsmateriale til det kursus, du har tilmeldt dig via kompetencefondene. Fagforeningen, hvor du er repræsenteret, kan hjælpe med de helt specifikke regler på området. Der findes bestemmelser om kompetencefonde i de fleste overenskomster inden for DA´s medlemsorganisationer med et modstående LO forbund. 

Er du i tvivl om noget, har spørgsmål eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kursus-administration på telefon 20 63 45 32.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen hos College360 Efteruddannelse.

  • Fra ufaglært til faglært hvis du er over 30 år
  • Tobaksfri skole- og arbejdstid