ERHVERVSUDDANNELSE VOKSEN (EUV) KURSER

 

Erhvervsuddannelse voksen (EUV)

Erhvervsuddannelse for voksne er rettet mod dig på 25 år og derover. Den giver mulighed for et målrettet uddannelsesforløb, hvor du opnår kompetence på erhvervsuddannelsesniveau.

Uddannelsens sammensætning, længde og indhold er afhængig af din erfaring fra tidligere arbejde og uddannelse. Det er altså det, du har med i bagagen, der afgør, hvordan uddannelsesforløbet konkret bliver tilrettelagt, og hvor lang tid forløbet varer. 

Skolerne har slået dørene op til nye erhvervsuddannelser. Reformen af erhvervsuddannelserne er trådt i kraft med mere og bedre undervisning, nye uddannelsesforløb for unge og voksne samt bedre muligheder for at tage en gymnasial eksamen sammen med sin erhvervsuddannelse. 

Alt sammen for at skabe attraktive erhvervsuddannelser, der kan sikre Danmark dygtige faglærte i fremtiden. Få ydereligere informationer her Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling
 

Hvad kan en erhvervsuddannelse betyde for dig? se videoen

Strategisk kompetenceudvikling
College360 Efteruddannelse skræddersyer specifikke udviklingsforløb til alle slags virksomheder? Vi har stor erfaring med at designe og udvikle forløb, så lige netop jeres behov bliver opfyldt. Vi designer det præcist, som du vil have det og øser gerne ud af vores erfaringer.
Hvor kan du få mere at vide?
Få ydereligere informationer
Kontakt os
Kontakt Administrationen for mere information.