JOBRETTET UDDANNELSE KURSER

 

Jobrettet uddannelse

Positivlisten byder på en lang række fag fordelt på erhvervsgrupper, som man som jobsøgende kan vælge imellem. Vi hilser de nye muligheder velkommen, da det betyder, at man som jobsøgende kan vælge mellem flere forløb og dermed sammensætte sin uddannelsesplan efter ønsker og behov. De valgte forløb skal dog være inde for samme erhvervsgruppe. Dette vejleder vi meget gerne om og du kan altid ringe til os eller komme forbi vores kontor på Kejlstrupvej 85 i Silkeborg, og få sammensat en uddannelsesplan.

Din uddannelsesplan må have en varighed på 6 uger og kan hos Kompetence360 sammensættes på mange forskellige måder. Du kan se de jobrettede forløb vi udbyder ovenfor og se varigheden. For alle forløb gælder, at vi udover god intensiv læring ved kompetente undervisere, også skaber gode netværk med andre jobsøgende. Vi er meget fokuserede på, at det lærte kan omsættes til job. 

 

Strategisk kompetenceudvikling
Er du jobsøgende og venter på nye jobudfordringer, er du i gode og trygge hænder hos College360 Efteruddannelse. Vi har flere forløb indenfor temaer som administration, salg, økonomi og personlig udvikling, hvor du i et netværk med andre kursister, får en masse nye kompetencer og styrket dine muligheder for nyt job.
Hvad er dine muligheder?
Se vores kursusområder
Kontakt os
Kontakt Administrationen for mere information.