Generel Information om kurset

Almen fødevarehygiejne

Kurset henvender sig til medarbejdere (både faglærte og ufaglærte), som beskæftiger sig med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål
Kurset har til formål, at deltagerne efterfølgende kan arbejde efter de gældende regler og lovgivning omkring fødevarehygiejne. Der lægges vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper for egenkontrol i forbindelse med fremstilling, opbevaring og salg af mad.

Kursusindhold
På kurset lærer deltagerne om:

  • Principperne for risikoanalyse, finde kritiske punkter og fastlægge procedurer for overvågning
  • Principperne for egenkontrol i fremstilling af fødevarer
  • Mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer, samt hvordan man mindsker udviklingen i den praktiske fremstilling og opbevaring
  • Korrekt opbevaring af fødevarer
  • Den gældende lovgivning for fremstilling og opbevaring af fødevarer
  • Den gælde lovgivning for opvarmning og nedkøling af fødevarer
  • Den gælde lovgivning for salg af fødevarer
  • Principperne for god personlig hygiejne
  • Principperne for god produktionshygiejne
  • Fødevareregionernes funktion ved tilsyn, samt offentliggørelse af kontrolresulter

Derudover lærer deltagerne at kommunikere om almene og faglige emner inden for almen fødevarehygiejne.

Deltagerforudsætninger
Ingen

Varighed
3 dage

Der undervises fra kl. 08.00 – 15.24

 

 

 

 

 

 

Varighed
Deltagerpris
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
Minimum antal deltager
Maksimum antal deltager
3 dage
378,00 kr.
2.054,15 kr.
2.054,15 kr.
Dagundervisning
08:00 - 14:00
12
20

Undervisningssted

College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Fag til kurset

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke