Indkvartering og forplejning

I Elevhuset er der 210 senge. Værelserne er primært dobbeltværelser. Vi kan desværre ikke garantere, at du kan komme på et enkeltværelse, men vi forsøger så vidt muligt at opfylde dine ønsker.

Værelset er indrettet med seng, skrivebord og skab. Du medbringer selv dyne, pude og sengelinned. Der er trådløst net i hele huset, og du har mulighed for at se tv i vores opholdsstue. Du kan benytte dig af husets faciliteter samt hygge i opholdsstuen, hvor der også er mulighed for at låne et brætspil eller game. I huset har vi også bordfodbold, bordtennis og poolbord til din rådighed, og hver torsdag er der åbent i vores lille bar for dig, som er fyldt 18 år.

Vores kantine serverer hver dag lækre måltider med ta’ selv buffet. Bor du i Elevhuset, har du 3 måltider med i din husleje.

Elevhuset har åbent på alle undervisningsdage, og vi har medarbejdere døgnet rundt, som har et pædagogisk tilsyn. Vær opmærksom på, at vi har lukket i weekender (gælder dog med undtagelse af elever, som har vi indgået en aftale med.

Tilmelding:

Når du tilmelder dig en uddannelse, kan du søge en plads på Elevhuset.

Din tilmelding er berettiget hvis:

  • Du er tilmeldt en erhvervs​uddannelse, EUD eller EUX. Det gælder både de teknisk, merkantile og de sundhedsfaglige uddannelser.
  • Du har søgt optagelse på nærmeste skole med den ønskede uddannelse
  • Den daglige transporttid til skolen med offentlige transportmidler vil være mere en 5 kvarter hver vej - fra du forlader din adresse til du er fremme på skolen

Udfyld et ansøgningsskema til en plads i Elevhuset.

Opfylder du ikke betingelserne, så har vi mulighed for at hjælpe dig hvis:

  • Du er tilmeldt en efteruddannelse
  • Du er tilmeldt en gymnasial uddannelse
  • Du er tilmeldt et produktionsskoleforløb
  • Du har en læreplads og har brug for et værelse i praktiktiden
  • Du har brug for at blive fastholdt til uddannelsen 

Klik her for at se Priserne på indkvartering og forplejning

Du kan blive indkvarteret dagen før imellem 19.00 – 21.00 og afrejse er altid om morgenen inden kl. 08.00.

Har du spørgsmål vedr. indkvartering, så kontakt os gerne.