EUD Business, erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Hvad kan jeg blive?

En EUD for voksne giver samme kompetencer som en EUD for unge.

Uanset om du tager din erhvervsuddannelse som en eud eller en euv, afslutter du med et svendebrev, og du har de samme vilkår for at læse videre.

Du har dered mulighed for at læse videre inden for:

  • Butik/Detail, der giver adgang til salgsassistent, dekoratør og blomsterdekoratør - og er for dig, der ønsker en karriere inden for detailhandlen, hvor du brænder for at give en god og professionel service, og være specialist inden for netop dit fagområde. Måske ønsker du at arbejde kreativt med butiksindretning og merchandising.

  • Handel, der giver adgang til handels-, logistik-, og indkøbsassistent – og er for dig, der vil arbejde med salg, indkøb eller logistik på Business to Business-markedet (B2B), hvor professionelle virksomheder handler med hinanden. Her købes og sælges blandt fagfolk!

  • Event, der giver adgang til eventkoordinator – og er for dig, der vil arbejde med oplevelse og events. Her handler det om at arrangere og planlægge events, så alt går op i en højere enhed og oplevelsen bliver en fuldtræffer.     
Collage af tre foto med to piger på henholdsvis kontor og i butik og en dreng siddende ved et skrivebord

Søg læreplads inden for Detail, Handel og Event.

Du kan også få job i en virksomhed, hvor du handler med andre virksomheder. Her kan du bl.a. arbejde med rådgivning og ordrehåndtering, eller du kan starte din egen virksomhed. 

Når du er udlært, har du mulighed for at læse videre på de korte videregående uddannelser (KVU), fx. Handelsøkonom, Markedsføringsøkonom, Finansøkonom.