Jeg elsker at man aldrig kan stoppe med at lære nye ting

Jeg stiller op til DM 2022 for at få og prøve en ny udfordring af, og jeg vidste at jeg ville lære en hel masse under både træning, men også til konkurrencen. Jeg har ikke prøvet noget lignende før, så det var en unik mulighed også for at teste mig selv af. Nu er jeg jo en meget stille vestjyde, så det er også en god mulighed for at vise folk og ikke mindst mig selv, at jeg faktisk godt kan.

Til dagligt er jeg i lærer som kok på Cafe Standen på andet år og er 19 år gammel. Jeg fandt egentlig først ud af, at jeg ville være kok omkring 8-9. klasse. Det der gav mig skubbet i retningen af kokkefaget var efter jeg startede som opvasker i en lille restaurant i lokalområdet og efterfølgende på min nuværende læreplads. Hele den måde, de arbejdede på og deres tilgang til mad fascinerede mig meget. Men det er ikke nogen hemmelighed at min storebror som også er kok, har haft en stor betydning for mit valg.

Jeg elsker at man aldrig kan stoppe med at lære nye ting, man lære noget hver evig eneste dag i kokkefaget. Jeg også helt tosset med at have travlt, og at det godt kan gå hurtigt tit. Mulighederne er nærmest uendelige, det er kun en selv der sætter grænsen for hvor langt man vil gå, og det tiltaler mig meget. Og så findes der da ikke noget bedre end, at tilfredsstille et andet menneske eller en familie med et godt måltid.

Det er ikke nogen hemmelighed, at når jeg stiller op i noget, er målet selvfølgelig at vinde. Jeg har den tilgang, hvis man ikke går efter at vinde, så kan man lige så godt lade vær. Ud over det, er det også en kæmpe bonus at lære nogle fede teknikker og møde nogle super dygtige personer og få en fantastisk oplevelse.