Online forløb - Business

Online forløb - Business

Online forløb - Business

På vores online forløb vælger du selv, hvornår du vil studere – om eftermiddagen, aftenen, eller hvornår det passer dig bedst!

Som online elev er du god til selv at holde dig aktiv og struktureret. Du foretrækker selv at arbejde med fagene, via de tilgængelige i-bøger og online materialer, i kombination med de vejledningssessions, som du løbende deltager i online.

Onlineforløbet er sammensat af moduler, hvor hvert modul starter med en videointroduktion. Hvert modul indeholder vejledning online, afleveringsopgaver og test, samt efterfølgende evaluering.

På Online forløbene bliver du inviteret ind på skolen til en opstart med personlig vejledning. Dette er et tilbud, som især lokale studerende benytter sig af. Det sikrer, at du kommer godt i gang med dit forløb. Som online studerende er du ligeledes velkommen til at benytte skolens studiemiljøer, hvis du i perioder foretrækker at arbejde på skolen, eller fx mødes med din gruppe.

Du kan tage følgende forløb som online studerende:

Efter skoleperioden kan du søge praktikplads og dermed fortsætte på erhvervsuddannelsernes hovedforløb, der består af to års praktik i en virksomhed.

Online 5 ugers EUS forløb 

  • Opstart hver mandag

    Tilmeldingsfrist: 1 uge før uddannelsesstart

Ekstra USF forløb - Online undervisning– start hver mandag – tilmelding senest 1 uge før start.

Kort og godt!
Supplerer din gymnasiale uddannelse med merkantile fag
Merit for de fag du allerede har haft
Giver dig adgang til at søge praktikplads
Undervisningen med konkrete problemstillinger og cases fra erhvervslivet

Varighed
5 uger
Elevhus
Ja
Uddannelsesgaranti
Ja/Nej
Økonomi
SU eller Elevløn
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores studievejledere.