Studieretningsforløbet giver mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse.

Innovation

Innovation

Innovation

Vil du starte egen virksomhed? Er du et kreativt og idéskabende menneske? Studieretningen Innovation på HHX er nemlig for dig, der godt kan lide at tænke innovativt.

Danmark har hårdt brug for innovative unge mennesker!

Viden og evnen til at tænke nyt og anderledes bliver en vigtig kernekompetence for virksomheder i fremtiden, derfor vil du på studieretningen møde nye udfordringer og nye måder at arbejde på. Det er altså vigtigt, at du er omstillingsparat og har masser af gå-på-mod.

Til gengæld giver studieretningen HHX innovation dig forudsætningerne for at starte din egen virksomhed og for at bidrage til at udvikle virksomhedens processer og produkter, så virksomheden fortsat kan sikre sin konkurrencedygtighed.

De marketingrelaterede studieretninger er for dig...

der ønsker at læse videre og få en karriere inden for salg og markedsføring. Du lærer om virksomhedens interne, nationale og internationale forhold, markedsanalyser og købsadfærd, så du kan understøtte virksomhedens strategier og dermed bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Mere om Innovation

Studieretningsfag: Afsætning A – Innovation B

Afsætning A handler om salg på det nationale og internationale marked. Faget fokuserer på emneområder som: strategi, kunders købsadfærd, konkurrenceforhold, markedsanalyse, målgruppevalg, marketingmix, internationalisering og informationssøgning. Du lærer at analysere virksomheders interne og eksterne forhold ved hjælp af forskellige teoretiske modeller og herudfra give begrundede selvstændige forslag til løsning af problemstillinger i virksomheden.

Innovation B er et samfundsvidenskabeligt fag, der arbejder med viden, kundskaber og kompetencer lige fra idégenerering og udarbejdelse af prototyper til strategi og forretningsplaner. Faget giver med andre ord færdigheder til at arbejde med processerne fra idé til værdiskabende handling både som iværksætter og i forskellige typer virksomheder og organisationer. Derudover handler faget om innovations betydning på såvel individ-, virksomheds- og samfundsniveau.

  • Fag på studieretningen
  • Din fremtid med Innovation
  • Valgfag
  • Talentudvikling
  • Internationalisering

Efter de første tre måneder (Grundforløbet), skal du vælge studieretningsforløb, der giver dig mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse. Studieretningsforløbet afsluttes med, at du tager din studentereksamen og får huen med det blå bånd!

HHX er en oplagt mulighed for dig, der har afsluttet 9. eller 10. klasse, og som ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil.
HHX er en 3-årig uddannelse gymnasial uddannelse, som giver dig adgang til videregående uddannelser på f.eks. universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier på lige fod med andre gymnasiale uddannelser (HTX/STX).
Her kan du læse mere om uddannelses opbygning.
  • Mød vores elever
Maibrit Dirdal
Team Danmark Koordinator, Lektor, Studievejleder
22 77 84 24
Send besked
Johanne Schøning Skriver
Lektor, Studievejleder
41 60 95 81
Send besked