• Studiecaféer

Studiecaféer

Sparring eller et ekstra løft til det faglige?

Vi vil rigtigt gerne støtte vores elever, når de møder faglige udfordringer eller blot vil dygtiggøre sig yderligere. Det gør vi naturligvis i undervisningen, men der er også andre muligheder for sparring i vores studiemiljø.


På College360 er der følgende muligheder for faglig sparring uden for klasselokalet:
Studiecaféer

I studiecenteret vil der i studietimen være mulighed for at sparre med skolens undervisere og dygtige lektiehjælpere. Eleven kan få hjælp med et bestemt fag, en bestemt opgave eller måske bare fordybe sig på egen hånd.

Der er plads til alle i det stærke faglige fællesskab i studiecaféen.

Spot-kurser

Med udgangspunkt i de matematik-tests, de studerende gennemgår, vil der løbende blive udbudt spotkurser, der finder sted i studietimerne. De studerende kan således blive tilbudt intensiv gruppeundervisning i et specifikt matematik-tema, hvis underviseren vurderer, at den studerende kan have gavn af et løft inden for det pågældende tema. Spot-kurser er således niveaudelt gruppeundervisning i matematik på tværs af klasserne i studietimen.

Temadage i matematik

På College360 afholder vi temadage, hvor der i hele dage vil blive undervist i niveaudelt matematik på tværs af klasserne i udvalgte temaer. På den måde er det muligt at fordybe sig inden for et matematik-tema.

Kontakt en studievejleder

Oplever man faglige udfordringer på HHX kan man også altid kontakte en af skolens studievejledere. Her vil man i fællesskab finde det rette tilbud.