Fordyb dig bioteknologisk- og matematisk videnskab

Biotech

På College360 gør vi, hvad vi kan for at skabe et godt studiemiljø og sammenhold.

På HTX kender vi alle hinanden – både lærere og elever. Det giver et rart studiemiljø, hvor vi kobler teori med praksis og høj faglighed. Vi gør rigtig meget for, at alle føler sig velkommen, og vi har et fantastisk fællesskab både i klasserne og på tværs af klasser og årgange.

Vi ved, at hos os på HTX får du tre sjove år i et stærkt elevfællesskab med andre dygtige unge, som har mange af de samme interesser som dig.

Du får også mulighed for at deltage i mange forskellige sociale aktiviteter, som teambuilding, fester, fredagsbar, skak-klub, Lan-parties, fodbold- og volleyball-turneringer og meget andet.

På HTX er der plads til alle, der drømmer om en fremtid præget af jobsikkerhed, spændende karrieremuligheder og iværksætteri.

Med en HTX i baggagen går du velforberedt din fremtid i møde, lige meget hvilken videregående uddannelse du vælger.

Vi er flyttet i helt nye rammer i midtbyen, hvor vi skal bo sammen med HHX lige ved gågaden - og med helt nye laboratorier.

Sociale aktiviteter på teknisk gymnasium Silkeborg

 

Hvis jeg fik muligheden for at vælge igen, ville jeg vælge HTX uden at tøve. Fagene har været meget relevante for mig.
Anders Märcher
Fra HTX til jordemoder

Jeg arbejder som jordemoder på Viborg Sygehus. Jeg er med lige fra de indledende undersøgelser og frem til fødslen. Før, under og efter sørger hun også for at vejlede og støtte kommende mødre og fædre.