Studieretningsforløbet giver mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse.

Innovation

Innovation

Innovation

Elsker du at drømme og lade tankerne flyve?

Ser du dig som en kreativ opfinder – måske en dag med egen virksomhed?

Så er studieretningen​ i Innovation HTX det kloge valg!

Her lærer du at omsætte nye ideer til noget, der kan bruges, og du får mod til at føre dine gode tanker ud i livet. Samtidig er studieretningen det helt oplagte valg for dig, der drømmer om at blive arkitekt, ingeniør, designer, innovator, iværksætter eller måske en stilling som slet ikke findes endnu…

Varighed
3 år
Adgangskrav
Ja
Økonomi
SU
Arbejdsgivende
Ja
Mere om Innovation

Studieretningsfag: Teknologi A & Design B

I studieretningsfagene er virkeligheden en del af den projektorienterede undervisning, som bl.a. tager udgangspunkt i samarbejder med erhvervslivet. Du beskæftiger dig med, hvordan design og ny teknologi spiller sammen, og med hvordan teknologi kan løse konkrete problemer, der kan gøre hverdagen både nemmere og smukkere. Du lærer desuden at udvikle, fremstille og markedsføre nye produkter – og om vigtigheden af nye trends, f.eks. 'disruptiv innovation'. Det er simpelthen en studieretning for dig, som kan lide lækkert design, teknologisk trendspotting, og som tør gå dine egne veje. Drømmer du om at skabe fremtiden?

Hør hvad eleverne fortæller om deres studieretning

 

  • Fag på uddannelsen
  • Valgfag
  • Talentudvikling
  • Internationalisering

Efter de første tre måneder (Grundforløbet), skal du vælge studieretningsforløb, der giver dig mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse. Studieretningsforløbet afsluttes med, at du tager din studentereksamen og får huen med det blå bånd!

Vi har fem studieretninger på HTX, her kan du også læse om de andre studieretninger:

HTX er en oplagt mulighed for dig, der har afsluttet 9. eller 10. klasse, og som ønsker en gymnasial uddannelse med en tekniske og naturvidenskabelig profil.

HTX er en 3-årig uddannelse gymnasial uddannelse, som giver dig adgang til videregående uddannelser på f.eks. universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier på lige fod med andre gymnasiale uddannelser (HHX/STX).

Her kan du læse mere om uddannelses opbygning.

  • Mød vores elever
Mogens Holm
Lektor, Studievejleder
28 86 40 81
Send besked