Studieretningsforløbet giver mulighed for faglig fordybelse i de fag, der har din særlige interesse.

IT

IT

IT

Er du vild med apps, spil, grafik, programmering og software?

Vil du udvikle fremtidens digitale koncepter til sociale medier eller nye platforme for interaktive op​levelser?

Så er studieretningen i IT på HTX det kloge valg!

Her forbereder du dig til en hovedrolle på et jobsikkert digitalt arbejdsmarked, og du får et markant forspring, hvis din ambition er en videregående uddannelse inden for IT, datalogi, medier eller kommunikation.

Varighed
3 år
Adgangskrav
Ja
Økonomi
SU
Adgangsgivende
Ja
Mere om IT

Studieretningsfag: Kommunikation/IT A & Programmering B 

I studieretningsfagene specialiserer du dig i spændende emner såsom animation, branding, interface design, webudvikling, software, programmeringssprog, mm. Du arbejder således både med en grundlæggende forståelse af software og IT samt med, hvordan man anvender digitale teknologier til at kommunikere effektivt med forskellige målgrupper.

Det er simpelthen en studieretning for dig, der elsker at designe og programmere medieprodukter samt drømmer om at være med på forreste række i en verden, hvor Airbnb, Snapchat og Netflix kun er begyndelsen på fremtidens digitale innovationsbølge…

Hør hvad Daniel fortæller om studieretningen

 

Hardcore kode og det vildeste grafik – sådan arbejder vi på IT studieretningen

Se HTX elevernes præsentation af IT studieretningen på deres egen hjemmeside. Her kan du opleve, hvad de arbejder med på studieretningen.

  • Fag på uddannelsen
  • Valgfag
  • Talentudvikling
  • Internationalisering

Efter de første tre måneder (Grundforløbet), skal du vælge studieretningsforløb, der giver dig mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse. Studieretningsforløbet afsluttes med, at du tager din studentereksamen og får huen med det blå bånd!

Vi har fem studieretninger på HTX, her kan du også læse om de andre studieretninger:

HTX er en oplagt mulighed for dig, der har afsluttet 9. eller 10. klasse, og som ønsker en gymnasial uddannelse med en tekniske og naturvidenskabelig profil.

HTX er en 3-årig uddannelse gymnasial uddannelse, som giver dig adgang til videregående uddannelser på f.eks. universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier på lige fod med andre gymnasiale uddannelser (HHX/STX).

Her kan du læse mere om uddannelses opbygning.

  • Mød vores elever
Mogens Holm
Lektor, Studievejleder
28 86 40 81
Send besked