Studieretningsforløbet giver mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse.

Science

På College360 gør vi, hvad vi kan for at skabe et godt studiemiljø og sammenhold.

På HTX kender vi alle hinanden – både lærere og elever. Det giver et rart studiemiljø, hvor vi kobler teori med praksis og høj faglighed. Vi gør rigtig meget for, at alle føler sig velkommen, og vi har et fantastisk fællesskab både i klasserne og på tværs af klasser og årgange.

Vi ved, at hos os på HTX får du tre sjove år i et stærkt elevfællesskab med andre dygtige unge, som har mange af de samme interesser som dig.

Du får også mulighed for at deltage i mange forskellige sociale aktiviteter, som teambuilding, fester, fredagsbar, skak-klub, Lan-parties, fodbold- og volleyball-turneringer og meget andet.

På HTX er der plads til alle, der drømmer om en fremtid præget af jobsikkerhed, spændende karrieremuligheder og iværksætteri.

Med en HTX i baggagen går du velforberedt din fremtid i møde, lige meget hvilken videregående uddannelse du vælger.

Vi er flyttet i helt nye rammer i midtbyen, hvor vi skal bo sammen med HHX lige ved gågaden - og med helt nye laboratorier.

Sociale aktiviteter på teknisk gymnasium Silkeborg

 

Emil var ung og i tvivl om uddannelsesvalget, men valgte det teknisk gymnasiet. I dag har Emil bl.a. været med til at designe Youtubes store satsning til børn – Youtube Kids.
Emil
Daniel Maass, tidligere HTX-elev

Daniel Maass arbejder til dagligt som ingeniør i afdelingen Airborne & Aerostructures. Her udtænker og designer han bl.a. dele til kampfly - herunder forsvarssystemer der skal holde piloter og fly på vingerne, hvis de bliver angrebet.