Jeg ønsker at ansætte en elev

Jeg ønsker at ansætte en elev

Mangler I en elev i virksomheden?
College360 kan være behjælpelig med at finde elever til oplæring i din virksomhed.
Der er mange fordele ved at ansætte elever fra College360. I kan som virksomhed få opdateret viden, nye idéer og frisk inspiration. Samtidig er det en stor fordel at kunne præge kommende medarbejdere, så I sikrer jer kvalificeret arbejdskraft til fremtiden.

Vi hjælper gennem hele elevansættelsen
Skolens medarbejdere kan hjælpe med at finde den rette elev til netop din virksomhed og videre gennem hele ansættelsesprocessen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uformel snak omkring mulighederne for at få en elev. Der findes forskellige aftaleformer, som du kan læse mere om under oplæring under uddannelse  

Rekruttering og uddannelsesaftale
Når virksomheden har taget beslutning om ansættelse af elever / en elev, hjælper vi med rekrutteringen af eleven og udfærdigelse af uddannelsesaftale mm.

Virksomhedsoplæring for vores elever i skoleoplæringscentret
I skoleoplæringscentret på College360 arbejder elever, som ikke har en ordinær læreplads i en virksomhed. Din virksomhed kan få en af vores elever i oplæring i virksomheden i op til 3 uger uden omkostninger. Det kaldes virksomhedsforlagt oplæring (VFP), hvilket har stor værdi, fordi eleverne kommer ud i en rigtig virksomhed og afprøver det, de har lært i skoleoplæringscentret. Læs mere om virksomhedsforlagt oplæring.

Læs mere om skoleoplæringscentret