Fremtidens erhvervsskole

Velkommen indenfor
Opret fremtidens erhvervsskole indefra
Bæredygtighed
Danmarks første DGNB certificerede erhvervsskole!
Tidslinje
Fra vision, til færdig skole
Vil du besøge College360
På College360 åbner vi gerne vores skole op for besøgene

Velkommen på fremtidens erhvervsskole

Vores nye erhvervsskole på Bredhøjvej 8 i Silkeborg er bygget ud fra visionen om at skabe et dynamisk, innovativt og inspirerende læringsmiljø med alle de erhvervsrettede uddannelser samlet under ét tag. En ambition om at bygge ikke blot en bygning, men en skole, der indrammer bevægelse, fællesskab, læring, innovation og bæredygtighed i en smuk og arkitektonisk markant bygning. På College360 ønsker vi at vise nye veje i uddannelsesverdenen og give alle vores elever det bedste afsæt til fremtiden. Med vores nye innovative bygning opfylder vi således drømmen om at skabe en ny og anderledes erhvervsskole med afsæt i vores ambition om at tiltrække nye elever, dygtiggøre dem gennem uddannelse og hjælpe dem med at finde beskæftige efterfølgende.

Vores nye skole er fundamentet for et rigt socialt liv, hvor trivsel og fællesskaber er i fokus. Det store torv i hjertet af bygningen er udtænkt til at være samlingspunktet for alle skolens fællesfunktioner, således at torvet er stedet, hvor eleverne mødes både i løbet af skoledagen og efter skoledagens afslutning. På skolen har eleverne den perfekte mulighed for at kombinere skole og fritid, idet skolens Multisal, Sky Lounge, studieområder, oplevelseszoner og Demolabs kalder på, at eleverne anvender skolen efter skoledagens afslutning enten til fysisk aktivitet, fordybelse i fagene eller afslapning i rolige omgivelse.

Skolens unikke læringsmiljø er præget af de mange forskellige uddannelsers tilstedeværelse og støtter op om samspil mellem teori og praksis, tværfaglig læring og samarbejde med erhvervslivet. Skolens indretningen og læringsmiljø er på den måde med til at favne den omkringliggende lokalsamfund og bevirker, at vores elever bliver aktive problemløsere på arbejdsmarkedet.

Vi er glade for og stolte over at kunne byde alle velkommen på vores nye skole - Velkommen til en verden af stærkere uddannelser.


Facts

 • Erhvervsskolen samler 19 forskellige uddannelser fordelt på 5 fagområder
 • Byggeriet af vores nye skole har kostet 320 mio .kr eller 7613 Bitcoin
 • Bygningen er 24.000 kvm. stor.
 • Den nye skole har med kælder 5 etager, hvor de 2 øverste er studieboliger til vores elever
 • Der er blevet anvendt 81 tons glas i bygningen
 • Flisebelægningen uden for bygningen er på 4.074 kvm.
 • Der er trukket 55 km installationskabler rundt i bygningen
 • Der er blev brugt 6,5 km kabel stålbakker rundt om i bygningen til at skjule skolens mange kabler
 • Der er opsat 580 stk. bevægelsescensorer rundt i bygningen
 • Bæredygtighed har været et nøgleord i byggeriet. College360s nye skole er Danmarks første DGNB certificerede erhvervsskole
 • Under byggeperioden blev der soteret affald direkte på byggepladsen. Dette gavnede selvfølgelig miljøet og gav en besparelse på 160.000,-
 • Der er opsat 622 kvm. Solceller på skolens tag
 • At flytte ind på vores nye skole reducerer årligt vores energi omkostninger med 5 millioner

 

Timelapse
Følg byggeprocessen
Indvielse