College360 bygger fremtidens erhvervsskole

Bæredygtighed
Hvordan bygger vi fremtidens erhvervsskole?
Træd indenfor
Se, hvordan fremtidens erhvervsskole kommer til at se ud
Kontakt os
Har du spørgsmål til Fremtidens erhvervsskole?
Nyheder omkring byggeriet
på Bredhøjvej 8, SIlkeborg

College360 bygger fremtidens erhvervsskole

Velkommen til ny skole på Bredhøjvej

Det kan tage tid at drømme stort. Vi holdt fast i vores drøm, og den 17. august 2017 tog vi første spadestik til fremtidens erhvervsskole.

Vi vil skabe et markant fyrtårn - et fyrtårn der viser nye veje i uddannelsesverdenen og giver vores elever det bedste afsæt til fremtiden.

Vores nye skole bliver en smuk og arkitektonisk markant bygning, hvor innovation, kreativitet og iværksætteri understøttes af unik indretning. Den innovative bygning opfylder således drømmen om at komme ind i en ny og anderledes erhvervsskole.

Således kommer hver eneste byggesten til at understøtte målet om at tiltrække elever, dygtiggøre dem undervejs og beskæftige dem efterfølgende. 

Vi ved, at succes med undervisning, læring og uddannelse handler om kvalitet i hverdagen samt at sikre gode muligheder for at kunne bruge sin uddannelse. Læringsmiljøet i den nye skole støtter vores elever i tværfaglig læring og samarbejde med erhvervslivet. På den måde medvirker skolens indretning til også at favne lokalsamfundet og til at gøre vores elever aktive problemløsere på arbejdsmarkedet.

Vi får en unik skole med et rigt socialt liv ved at fokusere på trivsel og fællesskaber i bygningen. For eksempel kommer husets hjerte, Fællestorvet, til at fungere som samlingspunkt for alle fællesfunktioner; her har alle lyst til at færdes, og her opstår det naturlige møde.

Vores elever har mulighed for at bo på skolen i nye, moderne elevboliger, som med deres placering er en integreret del af livet på skolen. Det gør eleverne til aktive medspillere i det dynamiske studiemiljø og giver dem en oplevelse for livet.

Endelig giver den nye skole fantastiske muligheder for at kombinere skole og fritid: Du kan være fysisk aktiv i Multisalen, fordybe dig i en faglig aktivitet i Demolab, holde et møde i en oplevelseszone eller blot nyde udsigten i Sky Bar. Alt dette giver dig oplevelsen af en skole, som har modet til at være sin helt egen.

Vi glæder os til at slå dørene op til denne unikke skole i august 2019 - velkommen til en verden af stærkere uddannelser.

Quick Facts

 • Første spadestik blev taget 17. august 2017, rejsegilde er d. 26. september 2018, indflytning i 2019
 • 19 uddannelser bliver samlet i en bygning
 • 24.000 etage kvm.
 • Skolen opføres med et råt beton ydre, krydret med en mosaik af varme orange farver og lysende glas
 • Skolen bygges på at være fleksibel, åben, bæredygtig og til bevægelse
 • Indendørs multisal, udendørs multibane og basketball bane
 • Unikt studiemiljø med 10 oplevelseszoner og open learning
 • Elev værelser i 2 øverste etager
 • Gå op på taget, ud i en solgård eller oplev aktivitet i science
 • 24/7 skole med faglige og sociale aktiviteter efter undervisningstid
 • Hotel og restaurant afdelingen flytter ind i bygningen august 2019
 • De sidste afdelinger flytter ind i perioden oktober til december 2019