Nyheder omkring byggeriet på Bredhøjvej

2019

 

 

 

Der tælles nu ned til den første afdeling flytter ind i den nye bygning, og der arbejdes stadig på højtryk med byggeprocesserne i godt samarbejde med rådgivere og ikke mindst de dygtige håndværkere.

Efter emhætterne er blevet opsat i køkkenerne, så opsættes der nu loftspladser og montering af belysning, og med dette giver det lokalerne det færdige udtryk. Der monteres også sanitet og armaturer og der lægges den sidste epoxy belægning.

Hvis du kører forbi byggeriet, så vil du nu kunne se den flotte orange farve, der er mikset blandt de klare glasruder, så monteringen af polycarbonatplader er også godt i gang.

I de andre afsnit, som først er indflytningsklare til oktober måned, der arbejdes med strålevarme i værkstederne, malebehandling af vægge, montering af trapper/værn og installationer over loft af automatik.

Meter efter meter af kabler fylder lige nu i værkstederne, og der opsættes kabelbakker og monteres ventilations kanaler.

Der arbejdes også med værelserne i studieboligerne, og nu kan du se den ene udsigt efter den anden fra de øverste etager.

Som en ekstra info denne gang, kan vi fortælle at vi på College360 har fokus på madspild. Vi vil i den nye skole opsætte 3 madkværne, hvor madspild blive opsamlet i en tank og kørt til biogas anlæg hvor det omsættes til bio gas. Biogas anvendes til produktion af el og varme. Renset biogas er CO2 neutral energi og udnytter ressourcerne i affald fra køkken produktionerne, der ellers var gået til spilde. Biogas bliver en central del af fremtidens energikilde, så et godt match til fremtidens erhvervsskole.

Nysgerrige efter mere? Så kan du tilmelde dig vores rundvisninger, ligesom den lokale 3F afdeling har gjort.

Tjek nyhederne på hjemmesiden eller følg College360.dk på facebook. Vi ses.

April


Vi er nået til april måned, og kan nu begynde at tælle ned til den første indflytning, som sættes i gang d. 24. juni 2019. Vi arbejder intens med flytteplanlægningen, som både består af at tælle op, indrette, pakke ned, mærke og flytte for at så sætte på plads.

Vi har også haft den første auktion, hvor vi sælger det som vi har i overskud, og glæd dig til vores næste auktion, som finder sted i august måned.

Der arbejders fortsat efter planen på byggepladsen med bla. at lægge gulve, male, sætte lofter op, og men som noget nyt er der nu ved at blive opsat emhætter i køkkenerne i Hotel og rest. området.

Emhætterne er nedtaget fra eksisterende køkkener, af den simple årsag, at det stadig er det bedste, der findes på markedet.

Udenfor begynder multibanen at se sin form og anlægsgartnerne skal også i gang med at etablere bede, for- plads, terrasse belægninger m.m.

Parallelt med byggeriet, så arbejder vi på etablere parkeringspladser, dette er lige nu i gang på Bredhøjvej 14 og der fra kommer der også en intern vej til Ny Skole.

Vi har 2-3 rundvisninger om ugen, og vil du gerne med ind og se og høre om vores unikke skole til den næste rundvisning så kontakt aot@college360.dk


Februar


Januar

Byggeriet er stadig i fuld gang og der går 100 håndværkere på byggepladsen.

Den store gule kran, som længe har været fast inventar på pladsen, er blevet færdig med beton elementerne og er nu draget videre til nye projekter.

Der gøres nu klar til opsætningen af vinduerne i studieboligerne, og hvis du kører på Bredhøjvej så kan du se, at der snart er lukket af med glas ved hovedindgangen.

Når taget er helt tæt og færdigt over autolak afdelingen, så kan der støbes gulve derinde, hvis du kigger ind så kan du se hvor de 8 nye kabiner skal være, og se den 9 som er placeret i et farvelab.

Inden længe så lukkes mekaniker og karrosseri afdelingerne af, og så sættes der varme på i de afdelinger.

I uge 6 kommer der linoleum på i teorilokalerne i det afsnit, hvor Hotel og restaurant og det merkantile område skal være. Efterfølgende så vil sprinkler og armaturer også opsættes.

Der sker hele tiden noget nyt i de forskellige afsnit af byggeriet.

Til vores Åbent hus arrangement den 19. januar var der mange glade gæster, som udtrykte deres begejstring over bygningen.

Her i januar måned har der også været mange rundvisninger med elever, hvor af største delen af dem skal over og have deres næste skoleforløb i det nye byggeri. Så nu begynder det også at gå op for eleverne hvilken unik skole de bliver en del af, og som en af eleverne sagde: det bliver LÅGSUS

2018


26.11.2018


Lige nu sættes der fliser op, der males vægge, installeres EL og støbes gulve. Der isoleres, der monteres ovenlys, der bygges lette vægge og der opsættes betonelementer. Kort sagt: der er travlhed på byggepladsen, og det kræver sit håndværk!

På de to øverste etager skyder studieboligerne nu frem. De er klar til indflytning i december 2019.

Fun fact: Vidste du, at vi sorterer alt affald direkte på byggepladsen? Det gavner miljøet og giver en besparelse på kr. 160.000,-


Uge 42 (2018)

Der er 100 håndværkere på byggepladsen og de er i gang med rigtig mange projekter.
Der støbes fundamenter til auto afdelingen, der monteres betondæk fra tømrer til smede afdelingen, samt der er svejsning af TT tagbjælker. Indvendigt er der opsætning af fliser, start af malerarbejde samt der trækkes kabler.

  • Ved du at der skal trækkes 55 km installationskabler i denne nye bygning?

Vi har åbnet vores besøgscenter, hvor du kan få indblik i vores fantastiske byggeri af fremtidens erhvervsskole. Er I en gruppe, forening, der også ønsker en rundvisning så kontakt os.

  • Vi vil gerne vise og fortælle dig hvilken imponerende bygning og hvilket unikt studiemiljø College360 kan tilbyde, så kom til Åbent hus d. 19. januar 2019.

Ved du, at den første afdeling hotel og restaurant flytter ind i sommeren 2019?

26.09.18 Rejsegilde

28.09.18 Det startede som en tegnekonkurrence