Velkommen indenfor

Velkommen indenfor

Udformningen og indretningen af vores nye erhvervsskole er baseret på metaforen eller forestillingen om, at skolen skal være en schweizerkniv: En skole, der kan tilpasses forskellige læringssituationer og forskellige læringsformer. En skole, der kan tilpasses skiftende behov for tværfaglig læring og samarbejde med erhvervslivet. En bygning, der skaber grundlag for succes såvel med undervisning som med læring. En erhvervsskole, der er attraktiv, og som motiverer og bidrager på et lokalt, nationalt og internationalt niveau. En erhvervsskole, der giver meningen i nutiden og skaber tro på fremtiden.

Faglighed stolthed og fællesskab

Vores nye skole er udformet sådan, alle uddannelserne omslutter det store torv i hjertet af bygningen. Torvet er således skolens samlingspunkt, hvorfra alle uddannelserne mødes og krydses for at dele viden på tværs af fagområder og interesser. Fra skolens store torv er flere af uddannelsernes demolabs synlige. Demolabs er en slag udstillingsvinduer, der skal fungere som en fysisk og visuel overgang fra skolens fællesarealer til uddannelsernes værksteder. I demolabs fremvises uddannelsernes faglige indhold og undervisningsformer visuelt med det dobbelte formål at give inspiration til skolens andre uddannelser og vise besøgende, hvad en erhvervsuddannelse og et fag går ud på.

  • Danmarks eneste autoskole
  • Hotel og Restaurant
  • Håndværk og Design
  • Business

Inspirerende og dynamisk studiemiljø

På det torvet finder vi også Madværket - skolens madværksted og café, hvor man kan nyde en lækker frokost eller nyde en kop god kaffe. I Madværket mødes alle i løbet af dagen, uformelt og på tværs af fag. Her er plads til hyggeligt samvær, afstressende øjeblikke, møder og læsegruppeprojekter. Madglæde, faglighed og netværk smelter sammen og danner ramme for skabelsen af fællesskaber og venskaber, der er grobund for fremtidigt samarbejde og gode oplevelser på skolen.

Fra det store torv føres man ud i de mange opholdsarealer, hvor eleverne kan lave projekter ved gruppebordene i nicher og på balkoner på den store trappe eller slappe af efter skoledagens aktiviteter i hyggelige sofagrupper rundt om torvet eller med et slag bordtennis eller billard.

Studieboliger

For at understøtte visionen om at skabe en skole, der lever 24/7 er studieboligerne på College360 en integreret del af skolen. De to øverste etager af vores nye erhvervsskole udgøres af studieboliger. Studieboligerne er alle dobbeltværelser, hvor to elever deles om et badeværelse. Der er plads til 158 elever i vores studieboliger. Eleverne, der bo i studieboligerne har mulighed for at tilbringe tid i de to studieområder, der er tilknyttet boligerne. I studieområderne er der bl.a. pool bord, bordtennis og andre sociale og sjove aktiviteter. Derudover kan eleverne gøre brug af faciliteterne på resten af skolen under deres ophold.


Alle er velkomne på College360

På College360 åbner vi gerne skolen op for besøgende og samarbejde om aktiviteter. Visionen er nemlig, at skolen skal åbne sig op mod omverdenen og være meget mere end en skole. Vi inviterer derfor erhvervsliv, foreninger, samarbejdspartnere og borgere ind i vores bygning. Alle er velkomne. Skolens nye bygning skal favne lokalsamfundet og derved skabe et rigt socialt liv med fællesskaber, der strækker sig over både skole og fritid.

Uanset om du er interesseret i en guidet rundvisning, samarbejde med vores elever, leje af lokaler eller blot en kop kaffe i hyggelige omgivelser er du velkommen på College360.

I denne folder kan du blive klogere på de mange muligheder, du har som gæst på college360.