Åbent Hus på HHX og HTX

26.januar 2023

Lørdag den 21. januar 2023 bød gymnasierne, Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium, på College360 velkommen til Åbent Hus på Bindslevs Plads i centrum af Silkeborg. Interesserede elever og forældre kunne på dagen få indsigt i de mange spændende studieretninger og opleve hverdagen på skolen. Skolens undervisere, studievejledere og elever stod lørdag klar til at give de mange gæster til Åbent Hus en god oplevelse og dele ud af deres viden om uddannelserne og vise rundt på skolen.

To stærke gymnasier i midtbyen
De 3-årige gymnasiale uddannelser på Teknisk Gymnasium og Handelsgymnasiet er samlet i College360s bygninger på Bindslevs Plads. Elever og forældre kunne til åbent hus-arrangementet møde en gruppe top-engagerede elevguider, der var klar til at vise gymnasiernes nyrenoverede klasselokaler, laboratorie- og værkstedsfaciliteter. Eleverne kunne fortælle om hverdagen, fagene og det sociale liv på de to gymnasier, mens lærerne og studievejlederne stod klar til at hjælpe og guide gæsterne i deres valg af uddannelse.

 

 

Mulighed for fordybelse og bredt udbud af studieretninger
Uddannelserne på de to gymnasier giver eleverne rig mulighed for at specialisere og fordybe sig i deres individuelle interesseområder og for at udvikle specifikke og særlige kompetencer til gavn for valg af videregående uddannelser og karriere.

Handelsgymnasiet (HHX) tilbyder studieretninger inden for økonomi, marketing, innovation, ledelse og internationale forhold. Tekniske gymnasium (HTX) tilbyder studieretninger inden for science, innovation, kommunikation, IT og spiludvikling samt klima og bæredygtighed.

Vi takker alle de besøgende, der tog sig tid til at lægge vejen forbi. Havde du ikke mulighed for at deltage, så kan du besøge vores virtuelle åbent hus, hvor du i forskellige videoer får en introduktion til uddannelserne, hører eleverne fortælle om hverdagen eller kommer med på rundvisning med én af vores elever.

 

 

Vi er klar til at hjælpe og vejlede
Du kan få hjælp til at finde ud af hvilken uddannelsesretning og hvilke valgfag, der passer bedst til dig, samt også få mere at vide om mulighederne for job og videreuddannelse.

Har du brug for hjælp, så kontakt vores studievejledning på tlf. 75 360 360.