College360 kan fejre hele 2 vindere ved DM i Skills

06.april 2019

Efter 3 begivenhedsrige, nervepirrende og spændende dag er DK Skills 2019 i Næstved slut. Det har været en kæmpestor folkefest med omkring 51.000 besøgende i haller og kæmpetelte fyldt med aktiviteter og konkurrencer. Fra College360 havde vi i år 14 deltagere med fra 7 forskellige erhvervsfag og alle klarede sig rigtig godt og gav efterfølgende udtryk for, at det havde været en kæmpe oplevelse de senT vil glemme.

Klejnsmed Rasmus Salling: ”Det er meget større end jeg regnede med, og jeg har fået så mange indtryk og nye venner, at jeg klart vil opfordre alle andre til at prøve kræfter med Skills”

Lørdag den 6/4-2019 omkring kl. 14 blev spændingen så udløst, og de mange vindere fik deres pris og et håndtryk af Statsminister Lars Løkke Rasmussen. På College360 er vi stolte af alle vores deltagere, og de flotte placeringer de hev hjem til Silkeborg. Det blev til 2 førstepladser, 6 andenpladser og resten med ros for gode præstationer.

Vi takker alle vores sponsorer for at støtte op om vores deltagelse i Skills og alle besøgende og deltagere. Vi glæder os allerede til næste år, men inden da skal vi følge Phillip og Simon til WorldSkills i Kazan.

 

Autolak:

  1. pladsen Phillip Pedersen, Elkjærgruppen Lynge
  2. pladsen Amanda Petersen, Byens Bilpleje i Lystrup (vinder af fighterpokalen)

 

Karrosseritekniker:

  1. pladsen: Simon Jacobsen, Bayern AutoGroup Aalborg
  2. pladsen: Andreas Christensen, Dit Autocenter Storvorde

 

Kok:

  1. pladsen: Cathrine Ditlevsen, Restaurant Remouladen (vinder af køkkenhygiejne prisen)

 

Smørrebrød og catering:

  1. pladsen: Daniella May Albrecht, Grundfoss

 

Tjener:

  1. pladsen: Rasmus Thude Dalgaard, Molskroen (vinder af værtsskabsprisen)

 

Klejnsmed:

  1. pladsen: Rasmus Salling, KSN Industri AS