Vi begynde nu at tælle ned...

03.april 2019

Vi er nået til april måned, og kan nu begynde at tælle ned til den første indflytning, som sættes i gang d. 24. juni 2019. Vi arbejder intens med flytteplanlægningen, som både består af at tælle op, indrette, pakke ned, mærke og flytte for at så sætte på plads.

Vi har også haft den første auktion, hvor vi sælger det som vi har i overskud, og glæd dig til vores næste auktion, som finder sted i august måned.

Der arbejders fortsat efter planen på byggepladsen med bla. at lægge gulve, male, sætte lofter op, og men som noget nyt er der nu ved at blive opsat emhætter i køkkenerne i Hotel og rest. området. Emhætterne er nedtaget fra eksisterende køkkener, af den simple årsag, at det stadig er det bedste, der findes på markedet.

 

Udenfor begynder multibanen at se sin form og anlægsgartnerne skal også i gang med at etablere bede, for- plads, terrasse belægninger m.m.

Parallelt med byggeriet, så arbejder vi på etablere parkeringspladser, dette er lige nu i gang på Bredhøjvej 14 og der fra kommer der også en intern vej til Ny Skole.

Vi har 2-3 rundvisninger om ugen, og vil du gerne med ind og se og høre om vores unikke skole til den næste rundvisning så kontakt aot@college360.dk