College360 vært ved verdensmesterskabet i autolakering

15.august 2022

WorldSkills-konkurrencen kommer til Danmark, og College360 og SkillsDenmark skal være vært ved verdensmesterskabet i autolakering. Konkurrencen, hvor 15 unge deltagere fra hele verden, finder sted den 18. – 21. oktober 2022 på Bredhøjvej 8 i Silkeborg.

WorldSkills-konkurrencen vil blive afviklet i skolens helt nye lokaler med blandt andet topprofessionelle sprøjtekabiner og helt optimale forhold for deltagerne. ”Vi er stolte over, at vi kan samle nogle af verdens bedste unge til dyst i erhvervsuddannelsen autolakering her i Silkeborg” siger Daniel Krarup Jørgensen, Uddannelsesleder for autouddannelserne. ”Det er en enestående mulighed, som vi glæder os rigtig meget til. Det at opleve WorldSkills konkurrencen på dansk jord er stort”.

 

 

WorldSkills 2022 skulle have været afholdt i Shanghai som ét samlet event, men på grund af Corona-situationen i Kina, bliver verdensmesterskabet nu afholdt i 15 forskellige lande. På verdensplan deltager over 1000 unge mennesker fra mere end 58 forskellige regioner og lande, og der konkurreres inden for 61 forskellige fag. Danmark stiller op med unge konkurrencedeltagere i 8 konkurrencer og dommere i 9 konkurrencer.

Alle er velkomne til at kigge forbi skolen i løbet af de fire dage i efterårsferien, hvor verdensmesterskabet i autolakering finder sted.

Du kan læse meget mere om konkurrencen på SkillsDanmarks hjemmeside, og du kan finde information om uddannelsen her på siden