Der tælles nu ned til den første afdeling flytter ind i den nye bygning

20.maj 2019

Der arbejdes stadig på højtryk med byggeprocesserne i godt samarbejde med rådgivere og ikke mindst de dygtige håndværkere.

Efter emhætterne er blevet opsat i køkkenerne, så opsættes der nu loftspladser og montering af belysning, og med dette giver det lokalerne det færdige udtryk. Der monteres også sanitet og armaturer og der lægges den sidste epoxy belægning.

Hvis du kører forbi byggeriet, så vil du nu kunne se den flotte orange farve, der er mikset blandt de klare glasruder, så monteringen af polycarbonatplader er også godt i gang.

I de andre afsnit, som først er indflytningsklare til oktober måned, der arbejdes med strålevarme i værkstederne, malebehandling af vægge, montering af trapper/værn og installationer over loft af automatik.

Meter efter meter af kabler fylder lige nu i værkstederne, og der opsættes kabelbakker og monteres ventilations kanaler.

Der arbejdes også med værelserne i studieboligerne, og nu kan du se den ene udsigt efter den anden fra de øverste etager.

Som en ekstra info denne gang, kan vi fortælle at vi på College360 har fokus på madspild. Vi vil i den nye skole opsætte 3 madkværne, hvor madspild blive opsamlet i en tank og kørt til biogas anlæg hvor det omsættes til bio gas. Biogas anvendes til produktion af el og varme. Renset biogas er CO2 neutral energi og udnytter ressourcerne i affald fra køkken produktionerne, der ellers var gået til spilde. Biogas bliver en central del af fremtidens energikilde, så et godt match til fremtidens erhvervsskole.

Nysgerrige efter mere? Så kan du tilmelde dig vores rundvisninger, ligesom den lokale 3F afdeling har gjort.

Tjek nyhederne på hjemmesiden eller følg College360.dk på facebook. Vi ses.