DM i Skills 2022 - en kæmpe succes

02.maj 2022

DM i Skills 2022, blev afholdt den 28. - 30. april, og efter 3 dage med fuld koncentration, masser af gåpåmod og mange nye oplevelser, for alle deltagende elever, vender College360 hjem med 4 nye Danmarksmestre:

Autolakerer: Casper Bjørn Christensen, Firmaet Michael Jørgensen

Karrosseritekniker: Andreas Christensen, Firmaet Indkilde Auto A/S

Skiltetekniker: Freja Vejrgang Pedersen, Firmaet Ergotag Skilte og Reklamer

Kok: Sophia Rosa Antorini, Firmaet Fru Larsen Hotel og Restaurant

 

 

Tilbage for fuld kraft
DM i Skills 2022 blev på mange måder en særlig oplevelse og efter en Coronapause vendte DM i Skills tilbage med fuld kraft med det største DM nogensinde i Høng-Hallen, Kalundborg. Efter mange forberedelser blev Høng Kulturcenter forvandlet til et kæmpe konkurrenceområde med 5 store telte og to haller fyldt med alle tænkelige erhvervsuddannelser og nogle af Danmarks mest dedikerede og dygtigste unge mennesker.

 

 

Dygtige elever inden for flere fag
I år stillede College360 op med 13 eleverne inden for fagene Autolakering, Karrosseriteknik, Skilteteknik, Kok, Smørrebrød/cater og Tjener og alle eleverne leverede virkelig gode præstationer med flere podiepladser og 4 Danmarksmestre

 

 

Skilteteknikerne med for første gang
DM i Skills 2022 blev også speciel fordi Skilteteknikerne for første gang var med som konkurrencefag og på alle måder leverede en rigtig god konkurrence og den første vinder nogensinde Freja er fra College360.

 

 

Stort tillykke til alle deltagere, dommere, hjælpere og ikke mindst vinderne.

Vi glæder os, allerede nu, til næste DM i Skills i Fredericia 2023.

Læs mere om Skills og se alle vinderne. Du kan også læse om erhvervsuddannelserne hos College360 

Nu er vi klar til at se frem mod WorldSkills i Shanghai til efteråret 2022, hvor College360 sender Andreas (autolakerer) og Casper (karrosseritekniker) afsted med det danske landshold.