FTZ og College360 i samarbejde om elbil-uddannelse

28.februar 2022

Daniel Krarup Jørgensen (TV) og Jesper Svendsen ser frem til at få gang i det nye samarbejde om at uddanne elbil-teknikere.

Autoskolen i Silkeborg, College360, udvider samarbejdet med FTZ om at uddanne frie værksteder til den voksende elbilpark.

Nye muligheder for at tilgodese efterspørgslen
Fremover bliver College360 i Silkeborg også stedet, hvor de frie værksteder kan få udannet teknikere i el- og hybridbiler. FTZ Akademi og College360 tilbyder fremover FTZ Akademis el- og hybrid uddannelse, og underviser er Jeppe Havmose Kosack, der har gennemført uddannelsen ved FTZ Akademi i Odense og nu står klar til at give den vidden videre til kursisterne.

Akademichef hos FTZ, Jesper Svendsen ser frem til den nye aktivitet. Han er glad for at få mulighed for bedre at følge med efterspørgslen, ved også at kunne udbyde uddannelsen hos College360 i Silkeborg.

Glæde over udvidet samarbejde
Uddannelsesleder hos College360, Daniel Krarup Jørgensen fortæller, at de på skolen, der normalt forbindes med uddannelse af karrosseriteknikere, personvognsmekanikere og autolakere er utrolig stolte af at FTZ endnu engang har valgt skolen som samarbejdspartner i arbejdet med at uddanne det frie eftermarked.

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med omkring kurserne for FTZ karrosseritekniker og er glade for at udvide samarbejdet med Akademiets uddannelse for el- og hybridteknikere, siger Daniel Krarup Jørgensen.

Undervisningen er bygge op af tre moduler, A, B og C, over i alt syv dage med service og inspektion, reparation og opdatering samt fejlfinding.

Der er indkøbt ekstra udstyr til kurserne og flere el- og hybridbiler er på vej til College360. Hvilket betyder at FTZ kan begynde at udbyde kurserne i Silkeborg allerede inden sommerferien.

Underviser Jeppe Havemose Kosack står klar til at uddanne kursister i el- og hybridbiler.