Hør hvad vores nye elever siger....

29.august 2018

Vi har været ude og få en snak med et par af vores nye elever for at høre, hvordan deres start på College360 har været. Her kan du læse, hvad de havde at berette. 

Alba, EUX Business

Hvordan var din første dag på College360? ”Den var rigtig god. Jeg var nervøs, men fulgtes med en veninde hen i auditoriet. Derefter gik vi i vores klasser, hvor jeg lærte mine nye klassekammerater at kende, og de to første dage gik med introduktion, hvilket var rigtig godt. Vi har nogle søde lærere, der hurtigt fik os ind i miljøet, og klassen havde det allerede godt sammen første dag.”

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre? ”Det er helt klart de nye venner, jeg allerede har fået. Jeg mødte hurtigt nogle piger, jeg begyndte at snakke med, og som jeg allerede føler, at jeg har kendt flere år.”

Hvordan forestiller du dig, din tid på College360 bliver?  ”Jeg håber, at det bliver godt. Jeg ved, at det bliver en tid med lektier, og jeg forventer mig også meget af mig selv. I fremtiden vil jeg gerne lave noget med handel.” 

Hvordan var din første dag på College360? ”Det var spændende at prøve, da det er meget anderledes end at gå på efterskole. Jeg var meget nervøs, men det var sjovt. Vi er et lille hold, så vi har et godt fællesskab allerede."

Michelle, EUD Tech

 

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre? ”Det var i introugen, hvor vi havde en overnatning på skolen, besøgte en bondegård og spiste på Svostrup Kro. Det var virkeligt fedt!”

Hvordan forestiller du dig, din tid på College360 bliver? ”Jeg tror, det bliver federe for hver dag. Jeg elsker det her sted; det er mega fantastisk. Jeg vil gerne være kok.” 

Frederik, Niklas og Ulrik, EUD Tech

Frederik:

Hvordan var din første dag på College360? "Den var fin. Det var en rar følelse, at jeg kendte det fra sidste år, hvor jeg gik på 10Tech." 

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre?  "Det er rart bare at gå her. Det er lidt noget andet, og det kan jeg godt lide."

Hvordan forestiller du dig, din tid på College360 bliver? "Jeg tror, den bliver hyggelig og lærerig med nogle gode folk omkring os. Det bliver godt at lave det, jeg gerne vil – jeg vil gerne være smed."

Niklas: 

Hvordan var din første dag på College360? "Det var god - stille og rolig. Vi blev vist rundt og mødte alle, så det var fint."

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre?  "Lidt det hele faktisk. Jeg føler mig godt tilpas og lærerene er gode. Jeg glæder mig til at komme i skole, så det er det generelle indtryk [af skolen]."

Hvordan forestiller du dig, din tid på College360 bliver? "Jeg tror, den bliver rigtig god. Jeg ved ikke helt, hvilken retning jeg skal vælge, så for mig er det godt med de 20 uger, hvor man prøver forskellige ting, så jeg derefter kan beslutte mig."

Ulrik:

Hvordan var din første dag på College360? "Det var hyggeligt. Jeg mødte de her gutter, så det var stille og roligt. Jeg glædede mig, da jeg havde gået her sidste år på 10Tech."

Hvad har været din bedste oplevelse her indtil videre? "Det har helt klart været fællesskabet."

Hvordan forestiller du dig, din tid på College360 bliver? "Det skulle gerne blive godt. At man lærer det, man gerne vil - jeg vil gerne være smed." 

Sajida og Ida, EUD Business

Hvordan var jeres første dag på College360? Ida og Sajida: ”Spændende! Vi mødte de nye klasser, og det var en god dag. Man er nok altid nervøs på sådan en første skoledag.”

Hvad har været jeres bedste oplevelse her indtil videre? Ida: ”Det er de nye bekendtskaber, vi allerede har fået, og at man får et nyt syn på tingene. Nu er vi på vej til at blive voksne.”  Sajida: ”Jeg synes, det har været lærerne. Man kan mærke, at nu er det vores eget ansvar [at lære], og det er rart ikke at blive ’jaget rundt med’.”

Hvordan forestiller I jer, jeres tid på College360 bliver? Ida og Sajida: ”Spændende. Lærerig. At vi udvikler os, så vi bliver klar til at komme ud i livet.”  Sajida: ”Efter skolen vil jeg gerne lave noget, der bygger videre på min uddannelse som makeup-artist.” Ida: ”Jeg vil gerne stå i tøjbutik, og med tiden vil jeg gerne starte mit eget.”