Legat til College360

24.september 2018

Onsdag den 19. september havde College360 besøg af Silkeborg Håndværkerforening. Besøget bød blandt andet på en tur indenfor i det imponerende byggeri af fremtidens erhvervsskole på Bredhøjvej. Her viste Elevhuschef Annette Ottosen, byggeleder Lene Kristensen fra Årstiderne Arkitekter, projekt- og ejendomschef John Staal og administrerende direktør Henrik Toft.

Det var Silkeborg Håndværkerforening, der i 1863 påtog sig at oprette en teknisk skole i Silkeborg. Skolen har siden da udviklet sig meget, og underbesøget kunne foreningen opleve endnu en milepæl i det projekt, de satte i søen for i forrige århundrede.

Besøget sluttede med, at College360 fik overrakt Fabrikant Svend Aage Rasmussen og hustru's Mindelegat på kr. 100.000 til styrkelse af opfinderånden i alle skolens elever på College360.

I tildelingsbrevet skrives der blandt andet: ”I nutidens travle hverdag kan opfinderånden i os alle have endog meget trange og særdeles vaskelige vilkår. Ofte er vi styrede af givne mål og målrettede løsninger, der ikke levner opfinderen en chance. Derfor bør vi dagligt stimulere vores indre opfinder og huske på, at selv den løjerligste opfindelse kan blive en vigtig brik i vores fremtidige udvikling.”

Vi er lige dele glade, stolte og beærede over at modtage Fabrikant Svend Aage Rasmussen og hustru's Mindelegat og vil gøre vores ypperste for at styrke opfinderlysten hos vores elever.

 

Fotograf: Annette Ottosen