College360 er vært for det nordeuropæiske mesterskab i autolakering.

20.juni 2019

Efter 3 dage (18.-20. juni 2019) med besøg af dygtige håndværkere fra hele verdenen blev de Nordeuropæiske mesterskaber (NEC) i autolakering på College360 i går afgjort og Marcelo Augusto dos Santos fra Brasilien løb med sejren tæt forfulgt af den kinesiske og franske deltager.

Vindere:

  1. Marcelo Augusto dos Santos fra Brasilien
  2. Bin Hu fra Kina
  3. Anthony Bourgeade fra Frankrig
     

Mesterskaberne blev skudt i gang tirsdag eftermiddag med introduktion og rundvisning i College360 nye skolebygning til stor begejstring for eksperter, oversættere og deltagere fra alle 13 lande.

Onsdag og torsdag konkurrerede deltagerne fra kl. 8-17 i forskellige discipliner inden for spartling, farvematch, lakering med mere og hvert skridt blev hård bedømt af de skarpe eksperter.

NEC er tænkt som træning inden det går løs til WorldSkills i Kazan 2019 og for flere af deltagere er det vigtigt, at komme fra for eksempel Canada og arbejde med produkterne der skal bruges til WorldSkills og som ikke nødvendigvis findes i Canada.

Konklusion på NEC 2019 er klart at vi nu sender deltagere fra Kina, Thailand, Korea, Japan, UK, Canada, USA, Frankrig, Brasilien, Tyskland, Rusland, Norge og vores egen Phillip fra Danmark til WorldSkills med nye venskaber og god træning i bagagen.    

 

Se indslaget fra TV2 Østjylland 

Autolakering samler elever fra hele verden 
TV2 Østjylland har lavet en rigtig god artikel, som kan læses på https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/autolakering-samler-elever-fra-hele-verden

 

TV Midtvest besøgte også College360 og lavede et indslag om konkurrencen.