College360 i Silkeborg bliver landsuddannelsessted for skilteteknikere

17.januar 2023

College360 vil fra sommer 2023 være udbyder af Skilteteknikeruddannelsen i Danmark i både øst og vest. Vi glæder os til at løfte ansvaret og opgaven for uddannelsen hos os i Silkeborg, og vi står parate til at indgå i nye virksomhedsrelationer og branchenetværk for hele Danmark.

Vi bor i Jyllands smukkeste område – Silkeborg, og uddannelsen har til huse i Danmarks nyeste erhvervsskole i en nybygget campus med en bred vifte af erhvervsuddannelser og studieboliger under samme tag. Det unikke bolig-, undervisnings- og studiemiljø er med skabe fantastiske rammer for vores elever under deres skoleophold. College360 er landsskole på andre uddannelser og har derfor årelang erfaring med at opbygge og udvikle gode relationer med virksomheder i andre dele af landet – ligesom vi tager et særligt ansvar for at skabe trivsel for elever, som er langt hjemmefra, når de er på skolen.

 

Skilteteknikerafdelingen er klar til at påtage sig opgaven med et større geografisk dækningsområde og et nyt, øget samarbejde med sjællandske virksomheder og elever, og vi vil som det første tage kontakt til virksomheder i samarbejde med vores kollegaskole TEC i øst, som i løbet af 2023 lukker sin afdeling med uddannelsen. Også allerede tilmeldte skilteteknikerelever vil blive kontaktet, og vi glæder os til at vise vores nye skole frem – både de faglige rammer og alt det uden om.