DM i Skills 2023 i Fredericia den 2. – 4. februar

27.januar 2023

Som noget helt særligt kunne de besøgende i år, til åbent hus på College360, opleve Danmarks dygtigste autolakerer dyste i 1. del af konkurrencen i DM i Skills. DM i Skills er det årlige Danmarksmesterskab for dygtige unge fra erhvervsuddannelserne.

Særlige kabiner og udstyr i Silkeborg
Det officielle DM i Skills finder sted i Fredericia 2.-4. februar 2023, men da det der ikke er muligt at afvikle den del af autolakerernes konkurrence, som skal foregå i særlige kabiner, er konkurrencens 1. del blevet henlagt til det nye autolakererværksted på College360, som byder på ”state of the art” udstyr til formålet.

 

 

Deltagerne bliver udfordret
Ali Said Saleh, som er faglærer på Autolakereruddannelsen på College360 og World Skills Expert – fortæller det kræver skills at deltage og deltagerne skal igennem mange udfordringer; en dør skal lakeres i to farver, en plade skal males i en helt bestemt farvenuance, en ridset skærm skal repareres og en kølerhjelm skal dekoreres efter tegninger med mål.

 

 

Bestemt et besøg værd
Vil du se konkurrencens 2. del og afgørelsen om, hvem der bliver danmarksmester, så besøg DM i Skills i Fredericia den 2. – 4. februar 2023. Her kan du også se mange af vores dygtige elever fra andre erhvervsuddannelser i konkurrence - det er bestemt et besøg værd.

Fra College360 har vi elever med fra uddannelserne; Karrosseri, Autolakerer, Kok, Tjener, Cater og Skilteteknikere. Vi glæder os til at følge alle de dygtige elever.

Der er gratis adgang alle dage - se mere på Skillsdenmark