Elev ”Take Over ” på kantinedriften

12.november 2021

17 elever fra grundforløb 1, på Hotel og Restaurant uddannelsen, overtager kantinedriften i Madværktet på Bredhøjvej 8 – to dage, i forbindelse med at det faste kantinepersonale er på Teambuilding.

Eleverne skal selv stå for at planlægge og afvikle kantinedriften i de to dage. Dette indebærer blandt andet et stort ansvar og ikke mindst en helt anden involvering fra elevernes side, end de er vant til fra en ”normal” skoledag.

Det er nogle helt anderledes skoledage for eleverne og de får en vigtig rolle. Der skal laves mad, morgenmad, frokost og aftensmad til alle de andre elever, personalet samt til de elever, der bor på skolen.

 

 

Heldigvis er der kun positiv stemning og tilgang fra alle elevernes side og det er dejligt, at se hvordan de bare går til de stillede opgaver med højt humør.

Formålet er blandt andet, at eleverne får en anderledes dag med fokus på, hvordan det er at arbejde på ”en rigtig arbejdsplads”. Ligeledes får de indsigt i de mange forskellige opgaver, der er rundt om en kantinedrift og på den måde får de en viden og forståelse for alle funktionerne.

 

 

På uddannelsen er de glade for, at kunne give eleverne denne mulighed, og for at kunne bidrage til et godt samarbejde på tværs i organisationen.

Stor tak til de dygtige elever og de engagerede undervisere, som har sørget for at kantinedriften, på tros af ”manglende fast personale”, bare kørte som den skulle.