Guldvinder – Nordisk mesterskab for tjenerelever

25.april 2022

Stort tillykke til tjenerelev Anna Mei Nielsen og Oskar Mathiassen med guldmedaljen.

Anna Mei Nielsen fra Restaurant Ghrelin og Oskar Mathiassen fra Restaurant Fru Larsen har i den seneste tid investeret adskillige timer på at forberede sig i tjenerfaget.

Både Danmarks og Nordens bedste tjenerelever
De to talentfulde unge vandt DM for tjenerelever, som fandt sted på Food Expo afholdt i Herning i marts 2022, og fik hermed æren af at repræsentere Danmark til de Nordiske mesterskaber, som blev afviklet i Reykjavik på Island i denne weekend.

Vi er utrolig stolte på College360, Hotel & Restaurant, over at deres hårde arbejde har båret frugt med den højst mulige placering – Guld placering og en meget flot 1. plads blev det til.

Hårdt arbejde og mange timers træning
Alt dette kan naturligvis kun lade sig gøre fordi elevernes læreplads, sponsorer, vores to dygtige teamledere Jannie Marie Zepernick Rasmussen og Kathrine Ottosen har bakket op omkring elevernes målsætning og ikke mindst eleverne selv og deres hårde arbejde.

Stort tillykke – I har virkelig vist høj faglighed, dedikation og fremragende service og kan med stolthed kalde jer for Danmarks og Nordens bedste tjenerelever 2022.