College360 i Silkeborg tilbyder receptionistuddannelsen

20.november 2020

Yes, du læste rigtigt! Vælg College360 som din oplagte samarbejdspartner. Som noget nyt kan College360 i Silkeborg nu tilbyde hele uddannelsen til receptionist, bestående af både grundforløb og hovedforløb. Grundforløbet udbydes to gange årligt som kompakt studenterforløb på 12 uger. Hovedforløbet udbydes flere gange årligt.

Med en receptionistelev får du og din virksomhed en ekspert tæt på gæsten, hvor værtsskab og den personlige performance er i højsæde med masser af SMIL på.

En receptionistelev kan bidrage med:

  • Ekspert i godt værtsskab
  • Elsker at arbejde med kultur og sprog
  • Fokus på salg og service i gæstebetjening
  • Opbygge gæsterelationer
  • Sætte fagligheden forrest

Hvem er vi som samarbejdspartner?
Hotel og Restaurant på College360 bærer på stolte traditioner med høj faglighed i undervisningen som omdrejningspunkt, et godt studiemiljø med flotte nye studieboliger på skolen. Vi er en skole, der altid har fingeren på pulsen inden for vores område og holder mange spændende faglige arrangementer. Dertil har vi god kontakt med resten af branchen, og samarbejder på tværs af fagområder.

Vores udviklings- og kommunikationskoordinator, Irene Bak Kristensen står altid klar til at hjælpe med at formidle en kontakt til eleverne. Ligeledes rådgiver Irene gerne omkring vores erhvervsuddannelser inden for Hotel og Restaurant området. Alle med interesse i uddannelsen er velkommen til at kontakte Irene på mail - hun glæder sig til at hjælpe dig i gang og hører gerne fra dig.

Læs mere om uddannelsen