Gør noget ved din fremtid

23.september 2019

I samarbejde med Silkeborg Kommune, College360, Erhverv Silkeborg, KM Auto, Bilernes Hus, Via Biler & Bilhuset Poul Munk er Ejner Hessel A/S klar til at modtage elever fra 8.-10. klasse, der gerne vil i praktik et sted, hvor der sker noget.

Praktik, der kommer hele vejen rundt.
Praktikprogrammet fører de unge gennem jobbet som klargører, pladesmed, personbils- varebils- og lastbilsmekaniker og alle de ting som jobbeskrivelserne indebærer.

Eleverne mødes mandag morgen i praktikugen til velkomst hos Ejner Hessel i Silkeborg. Her vil eleverne få uddelt tøj og sko. I løbet af ugen vil der blive optaget video af de mange nye udfordringer. Praktikperioden er en unik chance for at prøve arbejdet og få hænderne i mekanikken – men også for at få mere at vide om uddannelserne fra voksne, der ved noget om uddannelserne, og fra andre unge, der står midt i dem.

Torsdag i praktikugen inviterer College 360 til et fælles arrangement med praktikanter, deres forældre, søskende og venner. Her viser vi videoer fra ugen, og medarbejdere fra virksomheden fortæller om uddannelserne og svarer på spørgsmål om dem. Ejner Hessel er også vært for et let aftensmåltid.

Jobs med fremtid
Bilbranchen er en af landets store brancher med mange forskellige jobtyper. Udsigterne for beskæftigelse er særdeles gode, og lønniveauet er højt. Der findes mange forskellige faguddannelser, der kan give job i branchen – mekanikere, pladesmede og reservedelsekspedienter, blot for at nævne nogle. Dertil kommer biløkonomer, salgskonsulenter og andre handelsfaglige jobs.

Der er samtidigt gode muligheder for videreuddannelse – både undervejs og senere. Der er brug både for de gode hoveder og de gode hænder - ikke mindst fordi bilbranchen udvikler sig hurtigt i disse år. Ny teknologi, f.eks. el-biler og selvkørende biler, og nye trafikformer betyder store chancer for at vokse og udvikle sig sammen med en branche i rivende udvikling.

Sådan tilmelder du dig praktikugen

Klik på www.kortlink.dk/v3dy og udfyld en kort formular med dine personlige data.

Vi glæder os til at se dig!

 

Få opslaget i en print venlig version