Karrosseritekniker Simon Jakobsen fra College360 vinder ML-prisen 2020

12.oktober 2020

Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler hvert år i samarbejde med Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne Metalindustriens Lærlingepris til 25 nyudlærte svende, som har gennemført en erhvervsuddannelse inden for metalindustrien. Prisoverrækkelsen finder sted i Dronningesalen i Den Sorte Diamant i København.

I år forgik det dog på noget anderledes vis. På grund af Covid-19 blev begivenheden livestreamet, så mestre, familie, venner og andre interesserede kunne følge med på afstand.

Fra College360 fulgte vi også med og især nyudlærte karrosseritekniker Simon Jacobsen havde vores opmærksomhed.

21 årige Simon Jacobsen har på trods af sin unge alder tonsvis af erfaring inden for sit fag. Han forstår opgaverne og griber dem helt korrekt an. Ligeledes prioriterer han sin tid, planlægger fremad, er meget selvstændig og utroligt hjælpsom. Simons svejsopgaver har ved flere lejligheder været brugt som facitliste for andre elever.

Simon repræsenterede Danmark ved World Skills i Kazan 2019, efter sikkert at have vundet DM i Skills kort forinden. Under begge konkurrencer viste Simon sit store overblik, sin evne til at planlægge og utrolige arbejdsmoral. Simon endte forøverigt med en ”Medaillon for excellence” til WorldSkills. Ifølge Simon selv så elsker han det håndværk, der er i at være karrosseritekniker. ”Man kan virkelig lave nogle flotte håndværksmæssige løsninger og så er to dage aldrig ens”.

Stort tillykke med ML-prisen 2020 Simon.