Kasper er en god repræsentant for smedeuddannelsen

24.september 2019

Ud over titlen som familiefar til 3 børn kan Kasper Dam Olesen nu også kalde sig en af metalfagenes dygtigste lærlinge. Fredag d. 20. september 2019 modtog Kasper nemlig ML-Prisen (Metalindustriens Lærlingepris, der anerkender hans samarbejdsvilje, tekniske kunnen og ikke mindst det hårde arbejde, han har lagt i sin uddannelse.  

Hvert år bliver 25 af de dygtigste lærlinge inden for metalindustrien hyldet med overrækkelsen af ML-Prisen. Prisen uddeles af Metalindustriens Uddannelsesudvalg i samarbejde med Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne og tildeles lærlinge, der har gennemført en erhvervsuddannelse inden for metalfagene.

For at komme i betragtning til ML-Prisen har Kasper opfyldt en række kriterier, der har adskilt ham fra andre af branchens lærlinge. For det første har såvel College360 som Kaspers virksomhed Nikodan Conveyor Systems A/S anerkendt Kaspers faglighed og tekniske færdigheder, idet begge har indstillet ham til prisen. Derudover har Kasper bestået smedeuddannelsen med topkarakteren 12 til svendeprøven, og han har under sit uddannelsesforløb udmærket sig som en god kollega og samarbejdspartner.

Med viljen til at samarbejde med kollegerne samt en stor teknisk og faglig kunnen er Kasper en god repræsentanter for smedeuddannelse og sit fag. Som modtager af ML-Prisen kan Kasper nu for alvor være med til at gøre andre unge opmærksomme på smedeuddannelsens muligheder og goder, mens han nu også som færdiguddannet svend kan være med til at levere produkter af den højeste kvalitet.

Her fra College360 ønsker vi alle Kasper stort tillykke med prisen.