PRESSEMEDDELELSE: Elev fra College360 modtager pris

26.september 2018

Det er Karrosseritekniker Kasper Geraae fra Hjørring, der torsdag den 27. september 2018 drager til Den Sorte Diamant i København for at modtage Metalindustriens Lærlingepris 2018.

Velfortjent hæder
Metalindustriens Lærlingepris, der i år uddeles for 16. gang i træk, er en landsdækkende præmieringsordning for svende, der med særligt godt resultat har gennemført en uddannelse med tilknytning til Metalindustriens Uddannelsesudvalg. En svend kan komme i betragtning til ML-prisen, når både skole og virksomhed har sendt hver sin indstilling af svenden ind, hvilket er blevet gjort for Kasper Geraae fra både skole og lærested: College360 i Silkeborg og NOVABIL A/S i Brønderslev.

Karrosseriteknikerfaglærer på College360, Henrik Møller Pedersen, har i sin indstilling af Kasper Geraae lagt vægt på, at ”Kasper er utrolig behagelig at have i værkstedet og udover at have kloge hænder, så er han løsningsorienteret, har overblik og potentiale til at blive en god leder”, lyder det fra Kasper Geraaes fra Henrik Møller Pedersen, der var kontaktlærer for Kasper Geraae på svendeforløbet, og slutter ”Og så selvfølgelig på grund af den flotte topkarakter, som han sluttede med at hente til sin svendeprøve.”

NOVABIL A/S, som var Kasper Geraaes læreplads og nuværende arbejdsplads, har i deres indstilling fremhævet nogle af de samme træk og styrker ved Kasper Geraae: ”Vi kan fremhæve en lang række kvaliteter som ydmyg, dygtig, sætter en ære i altid opnå et flot resultat, hjælpsom over for kollegaer, møder til tiden, deltager i sociale arrangementer også uden for arbejdstid. I bund og grund, en rigtig god gut.”

Metalindustrien har inviteret Kasper Geraae og en række gæster med til præmieoverrækkelsen. Derfor tager værkfører fra NOVABIL A/S, Heino Jensen, Karrosseriteknikerfaglærer på College360 Henrik Møller Pedersen og teamleder på College360 Daniel Jørgensen turen til København, for at være med til at hylde Kasper Geraae og de andre modtagere af dette års lærlingepris.

Vi fremsender gerne ydereligere tekst og billeder fra præmieoverrækkelsen, hvis det ønskes.

 

For yderligere information og spørgsmål kan følgende kontaktes:

Karrosseriteknikerfaglærer College360                        Indehaver af NOVABIL A/S
Henrik Møller Pedersen                                                  Ole Kragh
hmp@college36.dk / 6067 3971                                 ok@novabil.dk / 5167 4656