Benjamin Sørensen har vundet i Børsens Aktiespil

11.december 2020

Benjamin Sørensen fra HH3G har vundet 2000kr i Børsens Aktiespil.Benjamin deltog i konkurrencen sammen med ca. 100 andre elever fra HHX i Silkeborg.

Det er underviser Martin Walsted Lauridsen, der sammen med faggruppen for virksomhedsøkonomi har taget initiativ til at eleverne kunne komme med i Aktiespillet. Det var frivilligt, om man ville deltage, og spillet skulle gennemføres i fritiden med Martin som vejleder. I faget Finans arbejder de også med aktier, og kunne bruges deres viden derfra.

Benjamin kaldte sin spillerprofil ”Hele lortet i Norwegian”. Det var mest for sjovt og for at bruge ironi i forhold til Norwegian-aktiernes kritiske situation her i efteråret. ”Det var et meget realistisk spil. Min investeringsstrategi var at købe aktier, som jeg troede på. Ikke gå i panik, følge med på aktiemarkedet, og ikke skifte ud hele tiden” siger Benjamin.

Benjamin følger meget med i aktiemarkedet. Han har størstedelen af sin opsparing i aktier. Han investerer bl.a. i sundhedssektoren lige nu pga. Corona, hvor han undersøger, hvem der får mest udbytte af aktiemarkedet p.t.

Præmien på de 2000 kr. hos Alm. Brand kunne bruges til at investere i nye aktier. Men Benjamin har valgt at få et gavekort i stedet for, som han vil bruge på julegaver.

Martin Walsted Lauridsen vil til at gøre det til en tradition, at elever på handelsgymnasiet i Silkeborg skal deltage i Børsens Aktiespil.

Benjamin fik i øvrigt hele 29 placeringer bedre end sin VØ-lærer Martin ;-)

Hvad er Børsens Aktiespil?
Børsens Aktiespil er et spil, der simulerer virkeligheden, og som skal være sjovt og lærerigt for alle at deltage i. Der er derfor truffet nogle bevidste valg i den måde, man kan investere på, så flest muligt har glæde af at deltage. Man kan teste sine evner inden for aktieinvestering og dyste mod venner, kolleger og familie i kampen om hovedpræmien på 250.000 skattefrie kroner.

Stort tillykke og godt gået!