Christian Paulsen vinder årets Essay konkurrence på HHX

25.juni 2020

Ved dimissionen den 23. juli 2020 blev Christian Paulsen hædret som vinder af årets essay konkurrence og fik overrakt 5000 kr. sponsoreret af Mascot.

Hvert år udskriver Handelsgymnasiet en essaykonkurrence blandt 3. års eleverne. I år handlede opgaven om Coronakrisen set med samfundsøkonomiske briller. HHX eleverne skulle besvare spørgsmålet

”Hvad betyder Coronakrisen for os som forbrugere, for Danmarks økonomi og for den internationale økonomi?” Du forventes at tage stilling til om Danmark, som en lille, åben økonomi bliver mere eller mindre påvirket af den verdensomspændende Coronakrise. Dertil skal du tage stilling til individuelle, såvel som globale aspekter af krisen.

I besvarelsen skal eleverne demonstrere, at de kan reflektere over, hvordan samfundsøkonomien påvirkes på mikro- og makroniveau. De indkomne essays vurderes af en dommerkomité.

Ved præmieoverrækkelsen sagde rektor Jens Ditlev Hansen til Christian Pauslen: ”Du har formået på en spændende måde at kombinere de faglige mål med en mere personlig vinkel. Du har set på problemstillingen både fra en dansk side og en mere international side og er kommet ind på, hvordan sundhedsmyndighederne har tacklet situationen. Du har set på krisen som den fremstår lige nu, men også på, hvad vi kan forvente i fremtiden, og hvordan hjælpepakker kan få os tilbage på sporet rent økonomisk”.

Vi ønsker Christian stort til lykke med den fine besvarelse og præmien.