Leah Hanna Kissick fra Queens-town i New Zealand blev søndag (5/1-20) tildelt den ærefulde pris som »Oustanding Student i Rotary Distrikt 1450«.

05.januar 2020

Underviser Ole Bøndergaard siger følgende ”Jeg kender Leah fra det år hun har været i Danmark, og hun er klart den mest interesserede og dygtige udvekslingsstuderende, jeg har haft i mine klasser i de senere år.

Hun har fulgt interesseret med i undervisningen og har lært at tale rigtig godt dansk, så meget at hun nu kan deltage i fremlæggelser på klassen på dansk.

Rent socialt deltager hun i hvad der er af muligheder lige fra vores studietur til Berlin sidste år med klassen til fredagsbaren på skolen hvor hun stillede op til denne event. Hun deltog også i gallafesten, hvor hun lærte at danse lanciers med en 3 års elev.

Hun har fået en stor berøring med mange forskellige klasser, da hun har holdt foredrag om New Zealand i engelsk, hvor flere af engelsklærerne har trukket på hendes ekspertise.

Hun deltager også i lektiecafeerne, hvor hun hjælper dels de øvrige udvekslingsstuderende med at lære dansk og dels nogle af vore øvrige studerende med deres engelskopgaver.

Leah er også en fast del af det sociale liv i klassen, så jeg tror jeg taler på både 2E elevers og 2E læreres vegne når jeg siger, at hun kommer til at efterlade et tomrum, når hun i næste uge drager hjem igen. Jeg ved at eleverne har inviteret hende til at komme til deres studenterkørsel i sommeren 2021.”

MJA skriver følgende https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/a28b0cdc-c0cc-451b-a00c-aa03fca4927d/