Mere end 350 brobyggere prøver kræfter med HHX

24.november 2022

De seneste tre uger har mere end 350 elever fra 9.- og 10. klasser fra lokale skoler været på brobygning på HHX for at opleve undervisningen på egen krop.

Eleverne har to eller tre hele skoledage på gymnasiet, hvor de får lov at snuse til både de klassiske gymnasiefag som Matematik, Tysk og Engelsk, derudover også de merkantile fag som Afsætning, Innovation, Virksomhedsøkonomi og Erhvervsjura.

  


Undervejs i brobygningen har eleverne også en studietime, hvor de møder et par af gymnasiets nuværende elever, der fortæller dem om hvordan det er at gå på HHX, giver dem en rundvisning og taler med dem om studiemiljøet og fællesskabet på skolen.

 

 

Alt i alt skal dagene give eleverne et virkelighedsnært og praktisk indblik i, hvordan det er at gå på HHX, så de bliver klædt godt på til at vælge ungdomsuddannelse.

Jakob Mørk Christiansen, som er studievejler og koordinerer brobygningen, fortæller, at HHX igen i år oplever en rigtig stor interesse for at komme på besøg på skolen og at vi også i år er fuldt booket på alle brobygningshold.

Læs mere om HHX her på siden