Ryste-sammen-hotdog

31.august 2022

I samlet flok går de 11 nye 1.g klasser mod Indelukket bærende på bannere og trækkende med festligt pyntede cykler. Klasserne er klædt ud som bl.a. festivalgæster, zebraer, og fodboldfans og er klar til at dyste mod hinanden på den store Hotdogdag.


I Indelukket står lærer og ældre elever klar ved forskellige poster hvor klasserne dyster mod hinanden og samler ingredienser som løg, ketchup og agurk, der i den store finale skal samles til en hotdog.

 

Til finalen stiller klassen op på en række og balancerende på den pyntede cykel med en hotdog i hånden cykler en af eleverne fordi sine klassekammerater, som i forbifarten putter ingredienser på hotdog’en.

Til sidst kårer Frederik Bach Rohde, der er tidligere deltager på det danske kokkelandshold og faglærer på Hotel og Restaurantskolen, College 360, den pæneste Hotdog.

Det bliver de rød/hvide fodboldfans fra 1.g der løber af med sejren, og klassen kan se frem til en all-you-can eat hotdog-buffet, selvfølgelig inklusive Cocio.

 

 

Hotdogdagen er en rystesammenaktivitet for de nye klasser på Handelsgymnasiet. Dagen planlægges og afvikles af skolens lærere og tutorer og er en god måde for de nye elever at lære hinanden at kende på en sjov og uformel måde.

Læs mere om Handelsgymnasiet