Sportsdag på College360 er en tradition med regnvejr og kampgejst

06.september 2019

Fredag den 6. september 2019 blev sportsdagen på College360 afholdt – en årlig begivenhed, hvor klasserne mødes på tværs af årgangene og dyster mod hinanden. Vejret var til tider var vådt, men eleverne var klar på at vise deres talenter uden for skolebænken.

Boldspil i stedet for grammatikopgaver

Fodbold-rundbold, parbasket og turbo-kryds og bolle var bare nogle af de opgaver, der på dagen havde erstattet grammatikøvelser og SWOT-analyse i klasselokalet. Og det var tydeligt, at mange elever på College360 har sportsinteresser uden for skolen, som de fik mulighed for at vise og afprøve sammen med kammeraterne.

Live-opdatering viste tæt løb

Efter hver kamp mellem klasserne blev pointene indrapporteret til hovedkvarteret på skolen, og alle kunne løbende følge med i den samlede stilling på deres mobiltelefoner. Der var tæt løb mellem nogle af klasserne i løbet af dagen, men HH3H endte flot som ubesejrede i samtlige kampe og gik derfor med førstepladsen. 2.- og 3.-pladsen måtte der trækkes lod om, og HHX6 og HH3D blev henholdsvis nummer 2 og 3.

Præmierne for den fine indsats bestod af billetter til kampen mellem SIF-OB og en kurv med lækkerier til førstepladsen samt høretelefoner og keyhangers til 2.- og 3.-pladsen.

Collage elever fra Handelsgymnasiet til sportsdag