Grønt Gymnasium - også i engelsktimerne

11.september 2020

På HTX i Silkeborg bryster vi os af at være et Grønt Gymnasium. Det betyder, at man på uddannelsen har en miljøvision, hvor målet er at omsætte viden til handling gennem inspirerende undervisning. I løbet af skoleåret arbejder eleverne med miljømæssige tiltag på skolen. I undervisningen er der bl.a. fokus på FN’s verdensmål, hvor eleverne arbejder med, hvordan bæredygtighed kan integreres i den daglige undervisning, der afholdes innovationsuge, temaforløb om plast og bæredygtighed og meget andet.

I engelsk timerne har der også være fokus på miljø og bæredygtighed. Her har klasserne 1.x  og 1.y sidste år lavet et miljø-blad, som har dannet rammerne om elevernes skriftlige arbejde i faget engelsk.  Det er der kommet et flot magasin ud af, som vi synes fortjener at blive delt med andre. Læs College360’s Environmental Magazine

Lige før sommerferien modtog Teknisk Gymnasium Silkeborg Det Grønne Flag fra Friluftsrådet for deres arbejde med miljø og bæredygtighed. Flaget overrækkes officielt af Silkeborgs Borgmester Steen Vindum i løbet af efteråret.